Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beneveztem Én is 23-án 10ó Budaörs Agip kút ? !
Évadnyitó elötti-helyette- az vagy utáni gurulás ! :))

Abdul
Henti
Fndi
Alme
?
?
?
?
az nekem is szimpibb
Szevasz! Jövő hétvége nem, de utána (21-22) nekem ok.
kezdődik a mozi!meg van a TT3D film,1óra 43perc tömény TT Man full HD-ban
Szia Abdul
Nem kéne ezzel sokat pöcsölni, ugyan is ezekkel az évadnyitó-záró gurulásokkal az a baj, h kevés a résztvevő. Így aztán olyan mindegy, h minek nevezzük el. Jövő hét vasárnap -jó idő esetén- meg is ejthetnénk egy ilyet, akár a balcsira is
Üdv All,
Nem kis termést hoztatok össze az elmúlt egy-két napban!
Fndi, elvileg sikeresen lemintázták, jövő héten találkozom Faterommal és hozom is vissza neked a cuccot! Bocsánat a késedelemért!
Frutti, jól olvastam a sorok között, hogy ebben az esetben viszont marad a motor?
Alme, a piros GSR-es szerintem Badlac volt, kár, hogy kiszállt a brigádból.
És látom végre alakul egy kis motorozás mindenkinek külföldön , bár lehet több liter alkohol fog nektek fogyni, mint benzin.

Viszont jó lenne egy évindító közös kis gurulás kajálással (Balaton?) nem?...
rám gondolt
Azt mondta eccer, ha elválunk, keres egy igazi férfit udódomnak, sajnálom ha most elkeserítettelek
velem aludhat a kecóban ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, baráti gesztus inkább én mint egy idegen
Boldog Nyulat mindenkinek
boldog nyulat mindenkinek
Gr a jeges megoldás...piacon vegyél egy kartonnal...oszt szédobjuk az árát...így nincs vita.......a jeges hűtőt meg felspaniferezzük a "solyom"-hátsó ülésére...hogy kéznél legyen
Persze, be tudok úgy baszni, neki is mindegy legyen
Biztos van az az alkohol mennyiség, ami után már tökmind1 neki is
Ha jönni akar Én kiviszem
Bár a buszos matracos szállás elég mostoha egy nő számára
Ja !

Bár azt gondoltam hogy már a víz alatt vagy , azért vigyorognak a csajok .......
IIgen, oda közpére pont beférnék
Te itt leszel !
csókoltatjuk anyát de tényleg jöhetne ő is
Álmaim autója ! , ,
Mondjuk ennyi is csak 1 estére elég
De ennyi nem !
Három autó így is jön velünk a csajok meg a gyerekek miatt , hidd el fér oda elég jager ! , ,
Elhozhatnád őt is . Kell majd a nemhentes neved , mert belépőkártyás rendszer van , be kell jelentenünk a kériferkóékhoz , hogy tudjál ki-be járkálni .