Te egy mekkora kurva vagy , a piacon kérdeztelek , te beszéltél össze-vissza : -Á , még nem tudom , nincs pénz , akármi . Tehát ne ríjjá , mert megvolt a lehetőséged jönni , sajnálom .
Ha a Paráék a busszal mennek, márpedig azzal mennek, akkor az Én szállásom a busz doboza! Azaz nulla froncsi a szállás költségem Így csak a benyára kell a lóvé meg a kajára. Parával beszéltem ma, hozzák a matracomat
Szia GsrHenti !
Nem lepődnék meg , csak veled akkor akartam erről beszélni , amikor már megy az új melóhelyeden a meló , és megvan a Paráék szállása , amit nem tudok május elseje előtt elintézni .
Na bogaram akkor figyeljél :
Június 9-16-ig van szállás , szombattól szombatig , egy hétre négy főnek 70,000 a szállás , az útiköltséget számold ki , oda-vissza 1,200 km , ezenkívül amit költesz .
na meg engem nem hivtak
nem vagyok a listán asszem
Ja , és nem belevau , csak ha jöttél volna .
Most fogyott el , és holnap van húsvét . ,
a szállás tól a szerpentinig
csupán csk 730 kilóméter közelebb nem volt
Nem lepődnék meg , csak veled akkor akartam erről beszélni , amikor már megy az új melóhelyeden a meló , és megvan a Paráék szállása , amit nem tudok május elseje előtt elintézni .
1. Para + család
2. Kériferkó + család
3. Alme + család
4. Lacosz
5. Gr. + Yvettke
6. fruttika
Monfalcone , Albatros camping .
Június 9-16-ig van szállás , szombattól szombatig , egy hétre négy főnek 70,000 a szállás , az útiköltséget számold ki , oda-vissza 1,200 km , ezenkívül amit költesz .