Képzeljétek cukorkáim voltunk a Paráékkal cipőt venni a Camponában , nekem sajnos nem volt a méretemben , de ez nem tántorította el őket attól , hogy végig vásároljuk az egész épületet . Van nekik egy kártyájuk amivel minden boltban fizettek , én még sosem láttam ilyet ! , , Tuti , hogy elköltöttek vagy három kilót , mi meg csak mosolyogtunk mögöttük szerényen ! , , ,
Ez is igaz, de azokról a topikokról pedig sokan nem is tudnak.
Nem hinném, hogy az a három sor üzemzavart okozna, akit nem érdekel úgysem fogja megnyitni........
Semmilyen motornál nem megszokott a leállás.
Tuti hogy rossz.
Bár inkább SV-nél láttam és egy alapjárat emelés segített rajta.
Mennyi az alapjárat fordulatszáma nálad?
nekem ez a jelenség a pegasonál volt,így tavasszal,az érett-álott benzin csinálta...ami a karbiban megült...nekem egy takarítás megoldotta...de Gini dr,majd adja a megoldást
Miért van az néha, hogy amikor lassítok, gangolok vissza és leáll a motor? Pedig az alapjárat jó, azzal nincs gond.
Olvastam hogy tán ez egy GSR betegség, de van rá valami megoldás?
és megnézed, hogy utoljára tavaly írtak bele, akkor az elmond mindent róla.
Dehogynem. Megtalálható a fórumon.
Sőt, oda többen benéznek, mert ide csak a GSR-esek járnak oda meg mindenféle motorosok.
Nem hinném, hogy az a három sor üzemzavart okozna, akit nem érdekel úgysem fogja megnyitni........
Ha zavar akkor ne olvasd el.
Van erre topik, esetleg üzenőfal....de te teleszemetelsz egy rakás topikot ezzel!
Pest megyeiek, és délebbi kollégák ajánlom figyelmetekbe.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tuti hogy rossz.
Bár inkább SV-nél láttam és egy alapjárat emelés segített rajta.
Mennyi az alapjárat fordulatszáma nálad?
Olvastam hogy tán ez egy GSR betegség, de van rá valami megoldás?