Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia fruttika !
Mielőtt megvetted nem próbáltad fel ?
Para , nem jó az O'neill gatya , kicsi lett .
Képzeljétek cukorkáim voltunk a Paráékkal cipőt venni a Camponában , nekem sajnos nem volt a méretemben , de ez nem tántorította el őket attól , hogy végig vásároljuk az egész épületet . Van nekik egy kártyájuk amivel minden boltban fizettek , én még sosem láttam ilyet ! , , Tuti , hogy elköltöttek vagy három kilót , mi meg csak mosolyogtunk mögöttük szerényen ! , , ,
Hello mindenki ! .....
Na akkor ha megnézed ezt a túrás topikot .: http://www.sportmotor.hu/motor...

és megnézed, hogy utoljára tavaly írtak bele, akkor az elmond mindent róla.
Nem tudnak?
Dehogynem. Megtalálható a fórumon.
Sőt, oda többen benéznek, mert ide csak a GSR-esek járnak oda meg mindenféle motorosok.
Ez is igaz, de azokról a topikokról pedig sokan nem is tudnak.
Nem hinném, hogy az a három sor üzemzavart okozna, akit nem érdekel úgysem fogja megnyitni........
Részben igazad van. De vannak ezzel foglalkozó topikok, ahol a helye van ilyen felhívásnak.
Úgy gondolom, h ez egy motoros topik és szorosan a motorozással kapcsolatos linket dobtam be.
Ha zavar akkor ne olvasd el.
Megint eltévesztetted a topikot!

Van erre topik, esetleg üzenőfal....de te teleszemetelsz egy rakás topikot ezzel!
Üdv!
Pest megyeiek, és délebbi kollégák ajánlom figyelmetekbe.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Semmilyen motornál nem megszokott a leállás.
Tuti hogy rossz.
Bár inkább SV-nél láttam és egy alapjárat emelés segített rajta.
Mennyi az alapjárat fordulatszáma nálad?
nekem ez a jelenség a pegasonál volt,így tavasszal,az érett-álott benzin csinálta...ami a karbiban megült...nekem egy takarítás megoldotta...de Gini dr,majd adja a megoldást
Miért van az néha, hogy amikor lassítok, gangolok vissza és leáll a motor? Pedig az alapjárat jó, azzal nincs gond.
Olvastam hogy tán ez egy GSR betegség, de van rá valami megoldás?
nem tudom,hogy ebéd után milyen állapotban leszek
Hagyjuk , tízre megyünk a Hajógyárira .
délután aludni kell
mennyünk 10-re,nem a pénz TEEEEEEEEEEEEE,hanem fini ebéd lesz itthon,,,,,,,,,,,,,,,,
Meghívlak ebédelni a Campiba , vennem kell egy cipőt . Megyünk bulldog-piknikre , egyre szerintem ott leszünk !
megyünk,de ebédre jövünk haza!mikor?hol?
Utoljára kérdem , biztos , hogy nem jöttök cipőt venni ? ,