Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a választ hol lehet meghalgatni a hangját ? Pesten?
cső. all

a hangpróba megoldható és ha szerencséd van akor van is készen 1 db. legalábbis ezt mesélte a ,mester legutóbb
Üdv!
Nekem is GSR 600 am van tudna valaki segíteni GSR-es matrica kéne amin a GSfekete színű az R az meg nagy és piros.Meg érdekelne engem is az öcsimura dob jó lenne hallani élőben.Az E-mail címem:vaslovas@indamail.hu Ha valaki tud segíteni az írjon.
Nem kaptam semmit! :((
küldtem emilt az adatlapodra szerintem már többen is ezt tették nézz emilt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Egy kis szerelés után /készülés a tavaszra/ széthúztam pár csatlakozót /akksit, elektronikát, stb/ most miután össze raktam, se kép, se hang, mint ha nem lenne jó az akksi, DE JÓ! Mit szúrhattam el? Elég luzer vagyok :( Köszi Előre is!
Eladó egy pár Conti Race kitünő állapotban első 150km ment hátsó 500km-t.
első Soft 22eft 120/70/17
Hátsó Medium 21.eft 180/55/17
Egyben 40eft
a Zolik nevében köszi
köszi
"drágá"-én is csipázom azt a kis borostás pofád
de csóköt oszt nem kapol....marad a réginóta
coci-coci azt jól csinálod...te "hisztis-kurva"
Szevasztok Boldog Nőnapot, Tomi napot, Zoltán napot és nem utolsó sorban Boldog Buzi napoz cukorkáim

Zoli itt nem mindenki lehet ínyenc csak a miheztartás véget !

Vacsora? Hol? mikor? Megyünk! szóljatok!
A többi motoroscsajszinak meg ilyen csokrot kívánok!
Köszönöm mindenkinek a nőnapi köszöntést!
A Zoltánoknak boldog névnapot kívánok!
Nem az emelő.A körítés.
GR és egyáltalán, előttetek ... NANÁ!
Bármikor mehet ! , ,
Nekem meg 2800-ért .
Tengerbe sót ? , , ,
Dehogynem .
Nénikéd! Nem mutiba készült, még lehyúlod!

Persze! Kéne valahol egy vacsit összetrombitálni!
lányok Boldog Nőnapot
Köszi neked meg Boldog Tamást így utólag

új punit tartsd dugva
Rákosi út
nekem van 3200 ért emelőm azt vedd meg, negogy még a Dunára vizet
Nem ér annyit az egész.
Nem fog menni , sajnos én ilyen bunkó , paraszt vagyok , akit zavarnak az olyan emberek , mint te .
Ha régóta olvasod ezt a fórumot akkor gondolom észrevetted , hogy itt egy nagyon jó összetartó csapat van , akik segítenek önzetlenül a többieken ha tudnak . Az évszázad üzletéről meg annyit , hogy ezen semmi üzlet nincs , csak feleslegessé vált valami ami másnak kell , nem hiszem , hogy láttad ezt az emelőt hirdetésben , de lehet , hogy neked van igazad a Parának nagyon kell az ötezer forint . Ennyi .

Ááá , még valami :
Nehogy már azt hidd , hogy lebuzizlak azért mert beleszóltál mások dolgába , azt itt ki kell érdemelni !

Ha esetleg sértve érzed magad , mert belepofáztál abba amibe nem kellene , engem bármikor megkereshetsz , állok elébe !
Én meg Szilasligeten lakom, szóval még közel is van. Melyik részén?