szorul(nak) a fékdugattyú(k)
Meg kell tisztítani a porvédő gumiknál és megjáratni. (féknyereg a kézben -betét nélkül- tisztítás, majd óvatosan kipumpálás-visszanyomás...... ezt sokszor
nekem a meci 11ezret ment el Ginoka!ősszel cseréltem fékbetétet és nem mentem egy centit sem!nem vasaltam még be ,és picit szorult az első kerék.ma megjárattam a mocit párszor fékeztem vele,de igazából még mindig nem vasaltam be a betétet !egy picit könnyebben forog a kerék,de még mindig fogja!Kérdés a következő :az új betétet miatt van ez ,vagy szerelési hiba!1x volt ilyen a Gsr-nél és azóta fosok mert akkor annyira felmelegedett,hogy elment a fékem választ kérek MOST! ,,,,,,,,,,,,,
Mivel még téli időszámítás van, így 4-kor indul a menet, 3-tól van gyülekező. Én kihagyom a fotós suli miatt, de ma már nyomtam egy Visegrádot, nem is értem miért chateltek itt, ahelyett, hogy húznátok a gázt! Lottóval összefutottam, ő is motorozik, nem gépelget itt ilyen szép időben.
meg egy majdnem motoros..az az én
Meg kell tisztítani a porvédő gumiknál és megjáratni. (féknyereg a kézben -betét nélkül- tisztítás, majd óvatosan kipumpálás-visszanyomás...... ezt sokszor
Ha a gumi kopik az annyira nem báj, mintha az alkatrészek és/vagy a bőre az embernek.....