Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JSZMBK
következő továbbképzés
Kivel mikor hol gyerekek/fruticsek/?benzintyukok/Gini/...
jönnek
Csak érdeklődöm...azt is csendben
ott sem kell egyszerre gázt húzni és fékezni
kivéve ha állandóan a Körúton közlekedsz
jók a gumik és csak úgy kopik a hátsófék.....
Az ilyet lendületből kell/lehet csinálni...... és ugye valahol szenvedés is -mellesleg nem hétköznapi, normál használat- egyszerre gázt húzni és fékezni.
Kevés ilyen fordul elő a közúti motorozáskor.
nyugisabb motorokba való az actevo....ebbe a blokkba nem javaslom
Attól, hogy beljebb fog még nem levegős.... és mitől is lenne az?
A betét kopástól nem fog beljebb! Semmi köze a nyomáspontnak a betét vastagságához. Inkább nézd meg a fékkaron a kis tekerőt, hátha elállítódott vagy valaki elállította. Állítsd be magadnak megfelelően a nyomáspontot vele.
egy kis vezetéstechnika

http://youtu.be/BPhD7Ap8lnI
olajra,szűrőre,fékbetétre stb.tudok árat mondani...aztán ha megfelel akkor elcseréljük pénzre
Csak betétcsere kell?
Köszönöm a válaszokat! :)

Gino: Miért nem jó szerinted a Castrol Actevo?
Wasp: Mi értesz az alatt, hogy "tudsz benne segíteni;)"? :)

A féket lehet légteleníteni kéne, mert szerintem beljebb fog mint anno, habár ez lehet a betétek kopásától is.

Az a baj, hogy túlságosan nagy dolgokat még nem csináltam rajta, a fékhez nem nagyon merek hozzágyúlni, mert még meg szeretnék vele állni, szóval keresek most valakit aki segít megcsinálni, hogy legközelebb már én is tudjam egyedül! :) Ezért nem akarom szervizbe vinni, mert ott csak azt mondják, hogy "okgyereérte2re", én meg nem látok belőle semmit, csak azt, hogy kész van...jó esetben.
jó régen volt az az olajcsere, hehehe
ja... itt még kakucsszűz volt a gép
háhh... itt még meg volt a lábtartó tüskéd
Ennyi gondos gazdát.
Énmeg még le se mostam.
a repsol moto raccsing 10w50 tényleg jó,sokan használják köztük én is...fékbetétet én ferodo szintert raktam bele,fékfolyadék dot 5.1 hűtőhöz nem nyúltam még

ha gondolod tudok segíteni ezekbe...
Rejtélyes ez nekem.

Namindegy 10000 Km és csere.3 már bennevan.
ez egyik ehhez jó a másik ahhoz
Mellik?
az is jó
A floriolt jobban szeretem.

Amúgy motul 5100 de olaj oszt csá.
ez a jó kombó
a csendes zökenőmentes váltót akarsz akkor Repsol
actevo-t felejtsd el ebbe a motorba
fékfolyadékból minimum dot 4 vagy jobb
esetleg fékbetét? hát azt nem tavasszal kel cserélni, hanem mikor elkopott ...kopott vagy nem? ellenőrizd őket
az első és a hátsó betéteken is van kopásjelző bemarás... ha szükséges akkor cseréld csak
olajszűrő a HF-138
Fagyálló összesen 2.8 liter (keverve) foszfátmentes legyen
Sziasztok!

Ismét itt! :) Szeretnék egy-két dolgot cserélni a mocin. Olaj, olajszűrő, fékfolyadék, esetleg fékbetét, hűtővíz. A légszűrő tavaly év végén lett cserélve. Érdemes még valamit?

Jah és szeretném az első lánckereket egyel kisebbre cserélni, a kerék már meg van.

Tudtok nekem javasolni valamit, hogy miből, milyen és hol vegyek? Olajból elméletileg tudnak nekem jó áron Castrolt hozni. (Actevo X-tra 4T 10W-40).

Köszönöm a javaslatokat! :)

Tomi
Jó Reggelt !

Ma tötötte be a GSR a 6. évét , kezdi a 7.-et

Csak annyit mondhatok hogy nagyon bevááállllt
A wiesent pont nem.........viszont így lesarkalva nagy volt.