jók a gumik és csak úgy kopik a hátsófék.....
Az ilyet lendületből kell/lehet csinálni...... és ugye valahol szenvedés is -mellesleg nem hétköznapi, normál használat- egyszerre gázt húzni és fékezni.
Kevés ilyen fordul elő a közúti motorozáskor.
nyugisabb motorokba való az actevo....ebbe a blokkba nem javaslom
Attól, hogy beljebb fog még nem levegős.... és mitől is lenne az?
A betét kopástól nem fog beljebb! Semmi köze a nyomáspontnak a betét vastagságához. Inkább nézd meg a fékkaron a kis tekerőt, hátha elállítódott vagy valaki elállította. Állítsd be magadnak megfelelően a nyomáspontot vele.
Gino: Miért nem jó szerinted a Castrol Actevo?
Wasp: Mi értesz az alatt, hogy "tudsz benne segíteni;)"? :)
A féket lehet légteleníteni kéne, mert szerintem beljebb fog mint anno, habár ez lehet a betétek kopásától is.
Az a baj, hogy túlságosan nagy dolgokat még nem csináltam rajta, a fékhez nem nagyon merek hozzágyúlni, mert még meg szeretnék vele állni, szóval keresek most valakit aki segít megcsinálni, hogy legközelebb már én is tudjam egyedül! :) Ezért nem akarom szervizbe vinni, mert ott csak azt mondják, hogy "okgyereérte2re", én meg nem látok belőle semmit, csak azt, hogy kész van...jó esetben.
a repsol moto raccsing 10w50 tényleg jó,sokan használják köztük én is...fékbetétet én ferodo szintert raktam bele,fékfolyadék dot 5.1 hűtőhöz nem nyúltam még
actevo-t felejtsd el ebbe a motorba
fékfolyadékból minimum dot 4 vagy jobb
esetleg fékbetét? hát azt nem tavasszal kel cserélni, hanem mikor elkopott ...kopott vagy nem? ellenőrizd őket
az első és a hátsó betéteken is van kopásjelző bemarás... ha szükséges akkor cseréld csak
olajszűrő a HF-138
Fagyálló összesen 2.8 liter (keverve) foszfátmentes legyen
Ismét itt! :) Szeretnék egy-két dolgot cserélni a mocin. Olaj, olajszűrő, fékfolyadék, esetleg fékbetét, hűtővíz. A légszűrő tavaly év végén lett cserélve. Érdemes még valamit?
Jah és szeretném az első lánckereket egyel kisebbre cserélni, a kerék már meg van.
Tudtok nekem javasolni valamit, hogy miből, milyen és hol vegyek? Olajból elméletileg tudnak nekem jó áron Castrolt hozni. (Actevo X-tra 4T 10W-40).
következő továbbképzés
Kivel mikor hol gyerekek/fruticsek/?benzintyukok/Gini/...
jönnek
Csak érdeklődöm...azt is csendben