Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Ehhez a Leo Vince kipufogóhoz keresek 2 db hangtompító betétet, vagy ha esetleg valakinek ugyan ilyen kipufogója van, akkor mintának az egyiket.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Jani
Megindultak a mozgolódások a hajó út szervezésében.
A hajó tulaja rábólintott a mi kis csapatunkra hogy részt vegyünk a katamarán hajó Szardínia szigetéről Rijekába szállításán. Márc 10.-én találkozok a hajós Pistivel és a hajó tulajjal(Lacival).Részletesen meg kell beszélni az indulás és az érkezés helyét,idejét.Hogy utazunk a szigetre és Rijekától haza.Nekem van pár gondolatom de ezt már régebben elküldtem nektek.Részemről Máltát mindenképp szeretném kialkudni mivel csak kis kerülő meg kb 1 plussz nap,ki tudja mikor lesz rá lehetőség h hajóval eljussak arra a csodás kis szigetre.Máltán meg szeretnék motorozni !
Előzetesen április közepére van tervezve a túra.Előre tudassátok a melóhelyen hogy eltűntök 10 napra nehogy később gond legyen a szabiból.Akit érdekelni fog a túra annak márciusban be kell fizetni a hajóra kialkudott részvételi díjat, nehogy úgy járjunk mint tavaly a Zsével aki 2 nappal az indulás előtt nyögte be hogy mégse jön.
Sajnos Kovee jelezte h nem tud jönni velünk de remélem hogy ha elolvassa ezt a levelet meggondolja magát.
Csapat tagok.Mariann,Gege,Lacus,Balázs,Tengó,Gábor és barátnője és én,no meg a két kapitány =10 fő.
Írjátok meg ha van kérdésetek hogy a megbeszélésen több kérdést tehessek fel. Pl.: mekkora összeget szántok a hajón való helyfoglalásra.
Hamarosan jelentkezem.
Üdv.Zs.
Nah én ide..........és még mentőmellényt se viszek csak Hp-t
Bazdmeg Fruticsek...ki a faszomat érdekli?
Én Corzikán úgy voltam a pegával...hogy a tunci rendszáma+papírjai voltak nállam!
2-éve kb ki van vonva a tunci-kötelező volt rajta+műszaki....de kinemszarja le?
Ha megyek akkor megyek bazze!Osztrákban is 2x-úgy voltam tavaly
Ha akarsz valamit megteszed-ha nem ott a kifogás nyafogás
Jelemtelen-Szarházi"Motoros" BANDA
Kiemelvén:Gr-fndi-Alme-Kérifecó-Hentös-Fruttika-és a többi "jellemtelen szarházi"
Lenézünk Márc 15 én a motorozz.hu szezon nyitó találkozójára?
Egésszen......Sukoro-ig?Beszélgetünk...gurulunk kb 60 km-ert
Hm? érint valakit vagy csak vedelni tudunk 1-üt?hm
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Ehhez a Leo Vince kipufogóhoz keresek 2 db hangtompító betétet, vagy ha esetleg valakinek ugyan ilyen kipufogója van, akkor mintának az egyiket.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Jani