Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ha ránézek a motorra,mindig te jutsz eszembe,a bukogombárol amit töled vettem.Az mentette meg a lábam,azon a bizonyos napon
Hello Tybe

Mikor futunk össze?Fogfájásrol jut eszembe,mennem kell fogorvoshoz is,lukas a fogam,mint az agyam
Tavaly annyi volt egy pár D211-es.
Sziasztok !

Délutánra elég komoly felmelegedés lett ,mentek is a motorosok ...
Szeva Span !

Inkább Qrvára fájna a fogad mert az ócsóóbbbbbbbb
30böl megakarom uszni elsö-hátsot.Szerény postás fizubol már nemfussa ujra
Majsd indul a pályás szezon oszt kipróbálom.
Amit most használok rosso az nagyonfaja................51000 hátra jesszusmaris.
Hát én is csak használtban játszom.Ledurtam már 2 szett ujat.Faszé eszi ez ennyire
Nemakarok...............inkább lemaradok.................hallani fogok ki merre megy.

Gumikat meg nem véletlen hogy használt pályásat vettem/veszek ebben a szezonban.
Jöttél volna mögöttem,mikor még Öcsimura dobom volt
Mondjuk nemlétszükség már a kipu.No,de a gumiárak,elszörnyedtem nemkicsit
Mennyé te hátul................vagy lemaradok jobban.Ígyis gyorsabbak.
Pedig De
Most hogy mentem Henti és a többiek után....................kifejezetten ellenzem.
Szevasztok!

Itt is,elö is kaptam a mocit lemosni.Szomoruan láttam,hogy elfogyott mind a 2 gumim .Ellemben,ez tetszik:
http://youtu.be/1tFPoaIwLBY
Erre fáj a fogam mostan
Sziasztok!
Itt a jó idő
én ezzel nem értek egyet. A nyitott rendszerhez levegő oldalon is nyitottnak kell lennie, ha Power Commander van bent, nyitott kipuvalbeteszed a légszűrőt is.
Más kérdés, hogy pucolni kell, de nekem, mikor megnéztem, milyen a gyári, nem tűnt sűrűbbnek, vagy vastagabbnak a gyári sem, és itt még van egy olajréteg is.
30.000-et ment egy Suzuki Bandit 1200 egy barátom alatt, most volt széthúzva a blokk, karcmentes, pedig ő nem 3000-ként, hanem szezononként tisztít, ami nála 10-15.000 km.
Akik ezeket írták dragversenyző, meg valami öreg moci.
De legalább busa volt.
Az még Mo-n volt amikor a legrázósabb szar utakon mentünk...pár kilométert sprórolva
Őőőőőő....................mindenhova GPS vezet...............vagy aki elöl megy.
Se busára se hátsó ülésre nem vágyom.
Elég a kerekszemű 3 hengeres.................avval öregurasan eljutok mindenhova.
Gino tudna mesélni milyen hátul egy Busán utazni, miközben a GPS visz minket Ausztria leg eldugodtabb útjain
Menet közben...................bonyolult a kis geci.
Menet közben is?
Ha csak akkor mikor megállsz, akkor gyújtsd meg simán öngyújtóval.
Ja...............drága hobbija van a rohadéknak.
A GPS-ed szivarozik?