Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mikor menjünk KAKUCS -ra ?
Lacosz, nem vagyok fent a motorozz.hu-n és nincs is szándékomban regisztrálni, de itt van az e-mail címem, írjál rám, és megbeszéljük vargabuka@gmail.com
Blu...a motorozz.hu-n vagy?írjál már rám egy levelet...kérdezni akarok valamit!
Amik vannak nála pálya gumik, nagyon faszák, csak a széle van megkopva picit, de olyat is mutatott, ami zsír új volt....ez az utcai Bridgestone is szinte új volt..... Megéri érdeklődni nála, fel is szereli ha mocival mész....
ez így igaz én is örülök Neked
köszi
ÖRÜLÖK NEKED
De tényleg....mert annyira ismerlek hogy ez tőled szívből jön
Pontos címet nem tudok, helyileg Lepsényben található....
Azt nem tudom, hogy most milyen méretben van neki gumi, meg kell érdeklődni, teló száma 30/ 99 37 692
nekem elhiheted, mindenféle hátsó szándék nélkül
ismered a mondást
Miszerint az öndicséret..BÜDÖS
Másé meg GYANUS
nem, nem bántottál Drágaságom pedig nem ez volt a szándékom, csak úgy örültem, amikor rábukkantam szép vagy, ne aggódj!
Kékszeműűűűűűűűűűű
Bántottalak én téged
Katasztrofális az a kép rólam
Megijeszted szegény -szerény motoros társainkat
hülye vagyok bocs, Lacosz Neked akartam válaszolni
Bazsy
Dobsz fel címet?vagy telószámot?
köszi
Motoros Testvériség Alapítás - 2010. augusztus - Andretti Söröző
Réges régen egy messzi,messzi galaxisaban.
Ez mikor?és hol?
Van egy ismerősöm, aki használt, de jó állapotú pályagumikat árusít, max. 1-2 kört mentek velük. Szokott lenni neki utcai gumi is, én amikor megvettem a gsr-t az első gumi defektes volt, meg rosszul volt kopva, a hátsó olyan amivel kiadták a mocit, és adott hozzá szintén a mocihoz való első gumit is.
Árban se nagyon vészes, a régi motorra vettem előre és hátra pályagumit 30ezerért szereléssel együtt.....
Márciusban lesz Motor kiállítás , bár nagy akció nem szokott lenni .De talán...

Menni akarok .
Itt elég jó árúsított akku :http://www.akkudiszkont.hu/akk...
A honapban fogok venni,gumikkal együtt.Hátha occoban megtudom boltolni.Ugy érzem,megérett a pihenésre a gyári,ugyanis 6éves lett idén
Akkut vettél végülis ?

Hátsó gumi nekem is kell , még kb 1-2 ezret elmegy és kuka.
Ja és áprilistól tudok motorozni , csak összefutunk addig...
Már jönnek a jóó idők , márciusban elvégzem a tervezett fékolaj és első teló olajat + kíváncsi vagyok a kormány csapágyakra is.Van kib@szott jó vízálló zsírom talán felhasználom .Egyébként tökéletes a GSR .Pár nap és kezdi a 7. évét .