Szia Tybee!
Az Alfa Rómeó az sajnos nincs kész! Eladtam úgy ahogy volt szétszedve! Az Aprilia viszont meg van ! El vitték volna ,csak svájci frank hitel van rajta ,így még kb.600 ezret kellett volna befizetnem a hitel lezárásához! Így inkább meg maradt! Különben is kurva jó motor és még mindig csak 8200 km van benne 2006-os létére! Közben volt mellette egy 650 -es új Banditom! Nem volt rossz! Ennyi röviden!
Picit voltam csak AGYBAJOS
Lefagyott a gépem tegnap reggel.....felbaszta az agyamat
De rendes voltam... mielött kibasztam az emeletről,kinyitottam az ablakot
és ez most nem vicc
A boldban meg felbaszott egy nyögdijjas.....majdnem átharaptam a torkát akkor én most ÁLLAT VAGYOK
Reméltem is
Csajozós kocsi ! ...............nem panaszkodom én csak 1 új Fiat 125p-vel tettem / volt benne hely bőven ! /
Sajnálom hogy nem jött össze az Alfa , gyerek korom egyik kedvenc autója a másik a FIAT 125S
Ismeretségi körben készül már egy Alfa Romeó Montreal , az se piskóta ! V 8 , SPICA mechanikus benzinbefecskendezővel stb...
Az Alfa Rómeó az sajnos nincs kész! Eladtam úgy ahogy volt szétszedve! Az Aprilia viszont meg van ! El vitték volna ,csak svájci frank hitel van rajta ,így még kb.600 ezret kellett volna befizetnem a hitel lezárásához! Így inkább meg maradt! Különben is kurva jó motor és még mindig csak 8200 km van benne 2006-os létére! Közben volt mellette egy 650 -es új Banditom! Nem volt rossz! Ennyi röviden!
Kész van már az Alfa Rómeó ? Képet tegyél fel ide légyszi !
Aprilia +van még ?
Hétfőn guriga?jó időt mondanak.....évadzáró vagy mi faszom?
Lefagyott a gépem tegnap reggel.....felbaszta az agyamat
De rendes voltam... mielött kibasztam az emeletről,kinyitottam az ablakot
és ez most nem vicc
A boldban meg felbaszott egy nyögdijjas.....majdnem átharaptam a torkát akkor én most ÁLLAT VAGYOK
Reméltem is
Még foglalkozom vonóhorog szereléssel! Írd meg a pontos típust,évjáratot vagy csörgess meg! 30/3342284
Üdv!
Én kérek elnézést!
jo8