Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt . ,
Háát cukorkáim , olyan meleg baráti sms-t kaptam a GsrHentitől , hogy megégette a kezem a telefon ! , Komoly bajok vannak vele ! , Mondjuk engem nem zavar , tudtam róla , hogy nem százas , na de ez már nekem is sok ! ,
Szia lacosz ! Köszönöm a segítséget ! ,
Hello mindenki ! .....
Hy vagányok
Voltam ma Gr-barátunknál...kiraktam neki a zöldséges rekeszeket...kapott 1 rollert....hogy gyakoroljon tavaszra
Én adtam neki az instrukciókat....hogy dönsé bazze......és megint elfogyott 1 "jeges"-délelött
Ha ha
Apja már van a kiscsajnak...máshoz meg úgyis öreg vagy már
sűrübben kellene felétek járnom
Köszi Abdul!
Hála isten Apuka nem egy túl aggódós típus.
Szia!
Hát fő a biztonság!
Csaknem Pocket bike-re elfogyott a keret....
Köszi Tybee bácsi!
A választásba a kedvező ár és a nagyon jó állapot mellett,azért az is közrejátszott,hogy apának eddig mindenféle motorja volt,egyedül Yahaha nem.......hátha én is kipróbálhatom
Színvilágba meg más szóba sem jöhetett
Igazad is van menjél egy tenyérnyi hugyos húsért oljan messze

Igaz már elmúltál 33 nem apa hanem a bank veszi el a játékszered ha nem vagy likvid! Mi a különbség ? 3. Jaja Én is ezt mondom, hogy szép egy nagyon szép "csaj" motor

És pontosítok nekem nem szar a motorom és nem kell havonta váltót cserélni ! viszont kéthavonta nem árt ha közlekedni akarok vele és már tartok itthon kettőt tarcsiban is

Tudod hogy húzlak szeressük egymást, világ béke van vigyázzunk a földre ................................
Mennék, de inkább az asszonykát látogatom meg Londonban... az másfajta ínyencség és már nagyon rám fér.
És nagyon el vagy tévedve... 1. nem vagyok még 33 , 2. Apuci nem szponzorálta a vásárlást csak a bank, 3. nem csaj motorom van... olyan motorom van, ami szép és nem kell benne havonta váltót cserélni . Inkább lefordítom neked: csaj = hiszti, hiszti = BMW
,,,,már mint kizárólag húsevő nem értelek nagy fordulat,

más jöszöl Szombaton ínyenckedni ?

Mellesleg apuka neked is vett egy csaj motort a 33ra körömlakgyöngyházmetálcukorfenevad
Azta... hát szeretnék majd egyszer én is ilyen Apuka lenni!
Boldog születésnapot a leányzónak és kevés aggodalmat az Apucinak!
Manka és feledj minket

pénzt küldjél haza benyára , hogy kijussunk hozzád
...bocs de nézzél rám egyértelmű, hogy felmentésem van tornából
ezt honnan is volt sejthető előre ?
Oké azt megértem öregúr, hogy Te már most elindultál de hányatra legyünk ott Szonybaton
puszit
Gratulálok Morzsa :) Dancsihoz és sok piszit küldök neki Látom óvatos apa vagy van a mocin airbag is

Csak aztán nehogy Ő lepjen meg Téged egy ultrahangfelvétellel
Jó lenne

Végul is minnél drágább annál biztatóbb

200 ezer van benne csak , lóg a kerék rendesen
Reménykedj, hogy komplett kerékagyat kapsz....
4WD

Holnap +ejtem
Két variáció van.
- 4 WD
- 2 WD

Igazából ha jól emlékszem egyforma csapágyak valók bele.

Lehet komplett cserélni kerékaggyal, ez ugye drágább viszont sokkal gyorsabb.... cukor meló.
Ha darabokban kapsz csapágykészletet, akkor macerásabb.