Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maszek zőtségest keress.................vannak fasza banánosdobozaik.
nekem nem vékony, elázott szart sem érő dobozok kellenek
Gini......bemész bármelyik nagyobb abc-be...ami nem multi...mert a metszettfaszuak még a papírból is pénzt csinálnak...szólsz normi helyen hogy ne szedjék szét...ennyi
Ellenben finom csak sok vele a munka.
Ha már népi mondás
"NEM ERŐSZAK A DISZNYÓTOR"
Nagyméretű, vastagfalú papír dobozo​kat keresek...k​öltözéshez. Akár vásárolnék is ha van ilyen valahol .... lapra hajtogatott formában is jó aki tud ezzel kapcsolatba​n segíteni, keressen bátran... köszönöm
A vak is aszondta meglátom.
Bocsi
A "házaspár" még gumi cumiban
Mi lehetett ott este?
Majd köv idényben odadom 1 rövidke körre
De lehet többé le se akarsz szállni
Nekem semmi bajom még vele,3500km-re került hozzám,most 18 van benne
Egy igazi zabolázatlan állat
Mint a gazdája
Nem puhány"műbuxás"mint GR-barátom
Attól még a villanyosmunka a pizzaevőké.

Na a lényeg hogy puhány vagyok én az ezre v-2 höz.
Igazad lehet
Bár ez a vas annyira olasz mint én arab
Rotax blok/osztrák/ V-60
Nem csodálatlan V-90-ven ki hallot már ilyen hebehurgya dolgot?
Én is mentem DL-650-el,Sv1000 rel.....de hidd el e napon SE lehet említeni a két tecnikát!
Ha nekem nem hiszel:kérdezd Dr Ginit
A mi "asszonyunkat"
És képzeld , ilyen gúnyában volt velünk Ausztriában végig ! ,
A képek nem ezen a gépen vannak , de a sztori a következő :

Te hisztiztél már két napja , hogy mindenki veled csináltatja reggel a kávét , mert csajnak néznek , csak mert utas vagy . Mondtam , oké legyen , felveszem a szoknyádat , te meg felveheted a bőrruhámat , hátha ettől megjön az önbizalmad .

Na , és amikor ruhát cseréltünk akkor mondtam neked , hogy jó , de akkor most a papa leszopja a mamát ! , , ,
Te tudod , de akkor megint te leszel a képen , nem ?
Szia Gini !
Elgondolkodtam................de nem..............imádom a digókat..........volt is..............mást próbálok ki előtte.
KB ennyi.

Arról is tegyél fel képet, amikor a papa leszopja a mamát!
Azért az érdekes lehet, amikor 2003-al elhúz egy motoros és pont rá tudják lőni a hátsókerékre.....de még szerintem 100-nál sem könnyű, ha nem lehetetlen eltalálni a hátsó kereket.
Nem utolsó sorban ez ugye a rendőrség részéről közúti veszélyeztetés, ha nem gyilkossági kísérlet.....és nem csak a motorosra, hanem a többi közlekedőre nézve is.
Hát ma csak erre tellett
De köszi a baráti segítséged
A melle husa kifejezetten jól sikerült
A combját még főzöm
Nem , ez nem én vagyok .
Én sokkal jobban nézek ki tangában ! , , ,

Egyébként komoly melóm volt ezzel a képpel , nem tudtam a guglinak megfogalmazni , hogy mit is akarok látni , de aztán beírtam , hogy : Gino , és ezt dobta ki ! , ,
jézusom Krisz, te ilyeneket nézegetsz, Uram Isten vagy ez te vagy?
Megfogadtam , hogy nem teszek fel ide a Türnitz-i bulikról képeket , de kedves fórumózó társak , ezt már nem tudtam megállni , ő a Gino ! Tudom , hogy mindenkivel segítőkész , de vigyázzatok vele !
Figyelj lacosz , ha ilyen , akkor menekülj ! ! ! , , ,
De , ha ilyen , akkor azonnal hívjál át bazdmeg ! ! ! , , ,