Gini......bemész bármelyik nagyobb abc-be...ami nem multi...mert a metszettfaszuak még a papírból is pénzt csinálnak...szólsz normi helyen hogy ne szedjék szét...ennyi
Nagyméretű, vastagfalú papír dobozokat keresek...költözéshez. Akár vásárolnék is ha van ilyen valahol .... lapra hajtogatott formában is jó aki tud ezzel kapcsolatban segíteni, keressen bátran... köszönöm
Majd köv idényben odadom 1 rövidke körre
De lehet többé le se akarsz szállni
Nekem semmi bajom még vele,3500km-re került hozzám,most 18 van benne
Egy igazi zabolázatlan állat
Mint a gazdája
Nem puhány"műbuxás"mint GR-barátom
Igazad lehet
Bár ez a vas annyira olasz mint én arab
Rotax blok/osztrák/ V-60
Nem csodálatlan V-90-ven ki hallot már ilyen hebehurgya dolgot?
Én is mentem DL-650-el,Sv1000 rel.....de hidd el e napon SE lehet említeni a két tecnikát!
Ha nekem nem hiszel:kérdezd Dr Ginit
A mi "asszonyunkat"
A képek nem ezen a gépen vannak , de a sztori a következő :
Te hisztiztél már két napja , hogy mindenki veled csináltatja reggel a kávét , mert csajnak néznek , csak mert utas vagy . Mondtam , oké legyen , felveszem a szoknyádat , te meg felveheted a bőrruhámat , hátha ettől megjön az önbizalmad .
Na , és amikor ruhát cseréltünk akkor mondtam neked , hogy jó , de akkor most a papa leszopja a mamát ! , , ,
Azért az érdekes lehet, amikor 2003-al elhúz egy motoros és pont rá tudják lőni a hátsókerékre.....de még szerintem 100-nál sem könnyű, ha nem lehetetlen eltalálni a hátsó kereket.
Nem utolsó sorban ez ugye a rendőrség részéről közúti veszélyeztetés, ha nem gyilkossági kísérlet.....és nem csak a motorosra, hanem a többi közlekedőre nézve is.
Nem , ez nem én vagyok .
Én sokkal jobban nézek ki tangában ! , , ,
Egyébként komoly melóm volt ezzel a képpel , nem tudtam a guglinak megfogalmazni , hogy mit is akarok látni , de aztán beírtam , hogy : Gino , és ezt dobta ki ! , ,
Megfogadtam , hogy nem teszek fel ide a Türnitz-i bulikról képeket , de kedves fórumózó társak , ezt már nem tudtam megállni , ő a Gino ! Tudom , hogy mindenkivel segítőkész , de vigyázzatok vele !
"NEM ERŐSZAK A DISZNYÓTOR"
A "házaspár" még gumi cumiban
Mi lehetett ott este?
De lehet többé le se akarsz szállni
Nekem semmi bajom még vele,3500km-re került hozzám,most 18 van benne
Egy igazi zabolázatlan állat
Mint a gazdája
Nem puhány"műbuxás"mint GR-barátom
Na a lényeg hogy puhány vagyok én az ezre v-2 höz.
Bár ez a vas annyira olasz mint én arab
Rotax blok/osztrák/ V-60
Nem csodálatlan V-90-ven ki hallot már ilyen hebehurgya dolgot?
Én is mentem DL-650-el,Sv1000 rel.....de hidd el e napon SE lehet említeni a két tecnikát!
Ha nekem nem hiszel:kérdezd Dr Ginit
A mi "asszonyunkat"
Te hisztiztél már két napja , hogy mindenki veled csináltatja reggel a kávét , mert csajnak néznek , csak mert utas vagy . Mondtam , oké legyen , felveszem a szoknyádat , te meg felveheted a bőrruhámat , hátha ettől megjön az önbizalmad .
Na , és amikor ruhát cseréltünk akkor mondtam neked , hogy jó , de akkor most a papa leszopja a mamát ! , , ,
KB ennyi.
Arról is tegyél fel képet, amikor a papa leszopja a mamát!
Nem utolsó sorban ez ugye a rendőrség részéről közúti veszélyeztetés, ha nem gyilkossági kísérlet.....és nem csak a motorosra, hanem a többi közlekedőre nézve is.
De köszi a baráti segítséged
A melle husa kifejezetten jól sikerült
A combját még főzöm
Én sokkal jobban nézek ki tangában ! , , ,
Egyébként komoly melóm volt ezzel a képpel , nem tudtam a guglinak megfogalmazni , hogy mit is akarok látni , de aztán beírtam , hogy : Gino , és ezt dobta ki ! , ,