Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz srácok! Valaki át tudja dobni/küldeni a számokat?... Waspi, NFeri...
Nem gyárt már a Feri.... csak felszerel...néha. Mással foglalkozik már igazából.
Jó Estét !
Abdul !

NFerit keresd , mert ő gyártja - annál olcsóbb nem hiszem hogy van !
kérdezz rá waspi barira mik a lehetőségek beszerzésileg

és hátha tud ajánlani szakit is a közelben
Sajnos digit a KM jelzőm és mostmár fényképezik a vizsgán.
180e-nél tartok.
De jó hír hogy ha szerzek egy HGT-t donornak simán beleszórom at 1,8-as blokkot és utánfutóval megütöm a 200-at autópályán.
Nekem pár száz km van vissza és megint új lesz..... már negyedszer
Nincs..... minek? Ha valamit vinni akarok, akkor azt zárt kis-nagyteherautóval teszem.
Már 11 éves................mit vársz tőle?
Működik oszt annyi.Nem kell vennem másikat.................amire úgy se lenne pénzem.............eszik 5-6 litert és ha becsukom az ajtót nem pléhhangon rezonál.
Vonóhorog van rajta?
....még
A felíratok már el lettek takarva.... 4.5 éve
Amúgy speciel az elektromos rendszer a legjobb benne.
Erre tellt................nem vehet mindenki suzukit vicces feliratokkal.
Na... ne essetek már egymásnak, csak egy kérdést tettem fel!
Punto.... eh... az még ócska
(elektromos rendszerrel bír...)
Amúgy a carmax fel is szereli csak az Kecskeméti dolog lenne.
A puntora én gányoltam fel.
Ja, felteszi.....
De ugye azt be is kell ám kötni. Ami azért a dolog nehezebbik része, főleg ha CAN Bus-os a kocsi vagy BCM kezeli a világításokat modulként. Több márka és típusnál szükség van vonóhorog modulra is, hogy ne jelezzen hibát ha rajta van az utánfutó. Egy ilyen modul akár 30-60 ezer forint is lehet.
Nem úgy vannak a dolgok már, mint régen.....
Én carmax-ot vettem.Elég jó.................igaz Kecskeméti a cég de pestre jár minden héten a kocsijuk..............felszerelni meg bármelyik autószerelő felszereli.
Srácok, nem tud valaki normális áron vonóhorgost a közelben? All inclusive ellátással? (Vonóhorog, szerelés, vizsgáztatás)... a gyári Toyota összeg kicsit sok...
jajaja de hiába mondtan neki hogy adok zselét, csak ragaszkodott a sikosítódhoz
GRKrisz átszabatta a busát..... ez nem dől fel akkor sem, amikor a gazdája már igen!
,,,,, de a Frutika hogy nézett ki reggel sikosítoval lőtte be a sérót is !