Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor felfogadjuk Tisztelt asszonykádat...a soför...és testőri feladatok ellátására
Bazze hogy nyugottan tudjunk zülleni....nem?
Nem , én úgy hízok , mint az etiópok , felfúj a sok víz , meg a száraz kenyér ! ,
a sok bélszín evés libamájjal
Mondjuk ha le tudom cserélni , akkor nagy kocsit veszek , hogy a sok ribanc elférjen hátul ! , ,
én nem értek hozzá hétfőn én is viszem!verseny lábtartó,kuplung csere,olaj+szűrő csere,EBC fékbetét ,féklolaj csere,munkahenger csere,szinkron ,,,,,,,,,,tavasszal power comander,gyorsváltó ,padozás,,,,,,,,
Most nincs lóvé , autót kell cseréljek , kihíztam a corsát . ,
Gini bazze...ezt a sok okossat csak 100ft/darab áron nyomnád
Tavaszra meglenne az új mocid ára
Bakker Krisz akkor 1-ül menjek?az asszonyodtól én is félek
Megvan...hozz magaddal sok pénzt....és majd azt hazudjuk hogy elraboltak 2 napra
No nem a szíípsigedírt hanem a pénzedért
Nem biztos. Egy komputeres vizsgálatnál is tudni kell, hogy mit kell nézni és jól kiértékelni...
Mehetünk , de azt tudnod kell , hogy ha én nekiindulok úgy rendesen , akkor az két nap menet legalább !

De csak akkor megyek veled el bulizni , hogy ha utána megvédesz az asszonytól ! , ,
vagy,kipú szelep 2 error
Tud beszélni ?
És mit mondott volna ?

-Hívd fel a Gino-t ! , ,
Ha rájöttem, esküszöm, h neked mondom el elösször
Kidobott ez a FASSZOPÓ GÉP...hogy az édes annyát verje teherbe
Gr csináljuk BAZZE.......Én benne vok...és utána a sok ANYÁMASSZONY...katonája majd csak csöpög
pedig ha rárakták volna a pc-re akkor az meg mondta volna a frankót
Hát most mit csináljak , csak a pina !

Most már teljesen biztos vagyok abban , hogy leszbikus vagyok ! , , ,
há mert nem vagy egy Alendelon de jól cócókázól
Te , Henti meséld már el mi van a motoroddal , mert nagyon érdekel , hogy miért kellett szétszedni , és miért nincs még összerakva ? !
Szakszavakat használj , hogy én is értsem ! ,
Hidd el, az sem megy olyan könnyen.
Hm.... érdekes, hogy neked a "haza vinni" kifejezésből egyből az ágyba bújás jut eszedbe.
Megy ez , mint az ágyba szarás !
Már megint ágyba akarsz bújni velem ?
Mondjuk ez nagyobb dicséret egy manustól , mint egy csajtól , nem ? ? ? , , ,
meg lesz az a powercomander valamikor
Ha haza kell majd vinni téged.... abban tudok segíteni. Mármint hazaviszlek ...onnan kocsival.... mármint nem haza hozzánk, hanem hozzátok
Addig fogom idegesíteni magam a lustákon , hogy elmegyünk ketten valahova és belecsapunk a lecsóba , de rendesen !