Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak szeretnéd / ölelgetni , csókolgatni / , de nem engedem , még nincs beoltva ! ,
szia!a leengedő csavarnál ott arra balra lent 1/2 8 után
Ugye kutyabuzi lettél, már most annyi kép van a kutyáról, mint a busáról
reggelt!
Sziasztok! Kezdő vok még a Gsr-nél, és olyan kérdésem lenne hogy a hűtővizet hol kell leengedni?
de kevesebbet se
Szia GsrHenti !
Jól vagyok , mi bajom lenne ?
Ma már nem iszom többet !
Szia Krisz Jól vagy
Engem érdekel , guruljál ! ,
Hello mindenki ! .....
Ezt a nem süta napot Én sem igazán értettem, ahoz képest, h okt. utolsó napja volt csuda fasza volt az idő
Reggelt pupákok
Ma is jó is dőlesz, ha érdekel valakit, Én gurulnék egyet , valaki még
Sziasztok
Én is kihasználtam kurva jó idő volt ! Ez volt a 3nap egyhuzamban ,hogy gurultam igaz már ne sok motorostársnak kell integetni az utakon

Bammeg ennyit máskor 1 évig nem írtok mint most 2 napja? nem győztem visszaolvasni ! Kárpátia részemről is

Hojika drága egész nap sütött a nap ? Te merre néztél lefele
Szia Tybe én azért inkább motoroztam
kinéztem terepezni a pegával
De most nézek egy új bejegyzést a startlapon:A NŐKET IS KINOZZA A KORAI ORGAZMUS!..vagy mi
hova fajul ez a beteg világ?örülhetnek ha jut belőle
Egyik ismerős beszolása:"akkor rontottuk el a dolgot,mikor megengetük hogy "TEGEZENEK"
EZ AZÉ VETEKSZIK A "TENYÉRNYI HUGYOS HÚSSAL"!
isteni idő volt ma ........ .............ki is használtam !..........kerítést festettem .
hali!megkaptad,már nagyonrég odaadtam a méhecskének!
Mentem részegeskedni tovább , sziasztok !
ááááááááááááááááá
te kiscsikó vagy
de használd ki még ezt a 2 napot mig 1 idősek vagyun......................tegezhetsz mert jó szívem van
de 11.02-től már marad a lacibácsi megszólítás
Amire való, arra bőven elég a GSR ereje, sőt.....
Érezhetően nem lesz nagy változás egy nyitott kipufogótól, de felismerhető az a pici változás, ha érzed a gépet.
Valóban, ha neked kevés -amit kétlek- a LE, akkor nem érdemes ezt faragni, venni kell egy eleve erősebbet.
Miért , most én vagyok az öregebb ? ,
jah és nem is ittam még
látod oly öreg vén fax vok...ezt is elfelejtem
Egsön
holnap után megint én leszek az öregebb 1 évvel
Kéne , kéne , de én annyit ittam az elmúlt két napban , hogy egy hétig jelezne a szonda .

És még fogok is ! , , ,