Szia Tybe én azért inkább motoroztam
kinéztem terepezni a pegával
De most nézek egy új bejegyzést a startlapon:A NŐKET IS KINOZZA A KORAI ORGAZMUS!..vagy mi
hova fajul ez a beteg világ?örülhetnek ha jut belőle
Egyik ismerős beszolása:"akkor rontottuk el a dolgot,mikor megengetük hogy "TEGEZENEK"
EZ AZÉ VETEKSZIK A "TENYÉRNYI HUGYOS HÚSSAL"!
ááááááááááááááááá
te kiscsikó vagy
de használd ki még ezt a 2 napot mig 1 idősek vagyun......................tegezhetsz mert jó szívem van
de 11.02-től már marad a lacibácsi megszólítás
Amire való, arra bőven elég a GSR ereje, sőt.....
Érezhetően nem lesz nagy változás egy nyitott kipufogótól, de felismerhető az a pici változás, ha érzed a gépet.
Valóban, ha neked kevés -amit kétlek- a LE, akkor nem érdemes ezt faragni, venni kell egy eleve erősebbet.
Jól vagyok , mi bajom lenne ?
Ma már nem iszom többet !
Ma is jó is dőlesz, ha érdekel valakit, Én gurulnék egyet , valaki még
Én is kihasználtam kurva jó idő volt ! Ez volt a 3nap egyhuzamban ,hogy gurultam igaz már ne sok motorostársnak kell integetni az utakon
Bammeg ennyit máskor 1 évig nem írtok mint most 2 napja? nem győztem visszaolvasni ! Kárpátia részemről is
Hojika drága egész nap sütött a nap ? Te merre néztél lefele
kinéztem terepezni a pegával
De most nézek egy új bejegyzést a startlapon:A NŐKET IS KINOZZA A KORAI ORGAZMUS!..vagy mi
hova fajul ez a beteg világ?örülhetnek ha jut belőle
Egyik ismerős beszolása:"akkor rontottuk el a dolgot,mikor megengetük hogy "TEGEZENEK"
EZ AZÉ VETEKSZIK A "TENYÉRNYI HUGYOS HÚSSAL"!
te kiscsikó vagy
de használd ki még ezt a 2 napot mig 1 idősek vagyun......................tegezhetsz mert jó szívem van
de 11.02-től már marad a lacibácsi megszólítás
Érezhetően nem lesz nagy változás egy nyitott kipufogótól, de felismerhető az a pici változás, ha érzed a gépet.
Valóban, ha neked kevés -amit kétlek- a LE, akkor nem érdemes ezt faragni, venni kell egy eleve erősebbet.
látod oly öreg vén fax vok...ezt is elfelejtem
holnap után megint én leszek az öregebb 1 évvel
És még fogok is ! , , ,