Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal má nem viszel , emléxel mit tettél velem az ezerkilencázas években egy sztivánéjeli buin a Torbágy utcai buszmegálóban
Szia!

Ahogyan az egyszerű kvarcórákat kell.
Lenyomod a SET gombot, hosszan...villog...állítod....majd a következőt -ADJ- gomb...és a beállítás végén SET

Ha jól emlékszem.
Helló!
Tegnap lettem tulajdonosa egy gsr 600-nak, és azt szeretném megtudni hogyan lehet beállítani rajta az órát?
imádom majd tavasszal veszek egy ETZ-t meg egy patent simsont és meglesz a retro paletta
Nagyon patent ez a gép!
hátul tankolós babetta
a többi a földben van....
Azért a kép egy kicsit sértő , én sosem állok neki inni , ha csak fél literes az üveg .
, , ,
Valahogy így érzem most magam ! , ,
Hello mindenki ! .....
Nem feltétlenül kell ismerned az újabb autókat..... egyaránt van régi és új autó is..... keringetős és nem keringetős kiegyenlítő tartállyal.
A saját kocsimra gondoltam, mert az keringetős.
Az újabb autókat nem ismerem csak milyenek.
Szerintem eztet nekem is meg fogom nézetni hogyhogy hány fok hidegig jó az a lötty, mer nagyonnemmindegy odafigyelekám, azé mer K7 azér még oda kell
Mint a kocsié?
Autónál is van keringetős is és nem keringetős is. Általánosságban nem lehet kijelenteni.
Köszönöm szépen a segítséget. Kicsit most olyan hülyének érzem magam.
Azt hittem ez is keringetős, mint a kocsié, azon már cseréltem párszor.
Ha esetleg valakinek van feleslegbe egy magyar nyelvű kezelési útmutatója, szívesen megvenném tőle.
Mivel ez nem "keringetős" kiegyenlítő tartályos, így nem "forog" a hűtőfolyadék a tartályban.
Nem basztad el, csak nem tudtad. Ennyi
Öntsd a tartályba is a megfelelő töménységű fagyálló keveréket a maximumig.
Szuper :-( Akkor elbasztam.
Pedig direkt kerültem is vele egy kört, hogy majd szépen oda is becsurdogál. Akkor még szedhetem szét újra. :-D 79-81 fokos volt a víz mindvégig.
A kiegyenlítő tartályból nem folyik ki leengedéskor.
Abba egy cső megy bele, ami a hűtősapka szelepe után van kötve.
Melegen belemegy -tágul- lehűléskor visszaszívja a tartályból a rendszer.
A tartályból külön ki kell szívni/önteni és abba is önteni megfelelő fagyállót.
Halihó!

Lecseréltem a -9 fokos hűtővizem délelött.
2,2 liter jött ki belőle. Ennyit töltöttem vissza is kicsivel többet -30 fokosból. A tágulási tartály minimumon volt, de valahogy mikor leengedtem ott még mindíg minimumon volt és mikor feltöltöttem akkor is. Valamit elbasztam? Olyan nagyon nem lehet elcseszni ezt.
Direkt azért tettem bele többet, hogy ne minimumon legyen a szint.
A tágulási tartályba nem keringeti bele a hűtővizet a rendszer?
mivan?
má te is ellenem?
innyencek fujjjjjjjjjjjjj
A valosághoz inkább közel van mint a poénhoz
Gini....alullmultad magad
bazze ez mi a faszom akart lenni? poén?
Nah annak szar volt
Szerintem itt a hely?a kérdés
Ahonnan nem utálnak ki ennyi részeges állatot
Bocs a kutyától