Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

141945-ös hozzászólónak címezve .
Szia Para !
A nézésétől is meghalsz ! ,
Még egyszer beszólsz kisgyerek , a kutyámmal tépetlek szét !
Te is tudod , hogy nem rád gondoltam !
Bocsánat, mindenkinek köszi a gratokat
Én vállalom, faszkalap vagyok jjó , de ez a faszkalap nem halgatja a többi faszkalap elégedetlenségeit a szervezéssel és a ki nem elégített igényekkel kapcsolatban A "nekem ez nem tetszik" meg az "ez így nem jó ki találta ki"-t
Kevesen vagyunk azok akik igénylik az összeröffenéseket, talán 10-en, de ez össze is kell időpontban egyeztetni, ami megint nem egyszerü, ez van. Persze Én az a fajta vagyok, aki ha fel van írva, jó a progi és rá is érek elmegyek, mint hogy Én találjam ki az okosat
Köszi a grattokat a gyerek nevében
Szia lacosz !

Tudod , az az igazság , hogy mindenki csak bulizni akar , szervezni vagy tenni érte az nem megy egyik faszkalapnak sem .
Gratulálok ! , ,
Hello mindenki ! .....
sziasztok
bumm a fejbe
reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Van máá valami rajongója is a gyereknek, Én nem nagyon ismerem, csak megkért, h fotózzam le a gyerekkel adott érte papirpézt
Jóreggelt
Mi is voltunk Egomba, Én meg a kölköm . Ott volt a Rugby Magyar Kupa, tök jó volt nézni ahogy tizenéves gyerekek hogy hajanak, küzdenek a sikerért
Az eredmények magukért beszélnek:

...jó reggelt !
Ééééés nem kellett benzinért sem rohangálni! Jó móka volt, jövő héten folyt. köv., palacsintával, kürtös kaláccsal.
...mivel itt 91-es nincs így olyat tankolsz bele amit a buxád elbír !
Szia !

Gyárilag / Japánilag / 91-es , nem Magyarországilag 95-ös !
itt is jó idő volt...
.....egy kis 215km kör azért nyomtunk, de jó volt
Üdv!

Most sikerült vennem egy GSR K6-ot. Szeretném kérdezni, hogy gyárilag milyen oktánszámú benzin való bele?

Köszönöm!