Én vállalom, faszkalap vagyok jjó , de ez a faszkalap nem halgatja a többi faszkalap elégedetlenségeit a szervezéssel és a ki nem elégített igényekkel kapcsolatban A "nekem ez nem tetszik" meg az "ez így nem jó ki találta ki"-t
Kevesen vagyunk azok akik igénylik az összeröffenéseket, talán 10-en, de ez össze is kell időpontban egyeztetni, ami megint nem egyszerü, ez van. Persze Én az a fajta vagyok, aki ha fel van írva, jó a progi és rá is érek elmegyek, mint hogy Én találjam ki az okosat
Köszi a grattokat a gyerek nevében
Jóreggelt
Mi is voltunk Egomba, Én meg a kölköm . Ott volt a Rugby Magyar Kupa, tök jó volt nézni ahogy tizenéves gyerekek hogy hajanak, küzdenek a sikerért
Az eredmények magukért beszélnek:
Te is tudod , hogy nem rád gondoltam !
Kevesen vagyunk azok akik igénylik az összeröffenéseket, talán 10-en, de ez össze is kell időpontban egyeztetni, ami megint nem egyszerü, ez van. Persze Én az a fajta vagyok, aki ha fel van írva, jó a progi és rá is érek elmegyek, mint hogy Én találjam ki az okosat
Köszi a grattokat a gyerek nevében
Tudod , az az igazság , hogy mindenki csak bulizni akar , szervezni vagy tenni érte az nem megy egyik faszkalapnak sem .
Mi is voltunk Egomba, Én meg a kölköm . Ott volt a Rugby Magyar Kupa, tök jó volt nézni ahogy tizenéves gyerekek hogy hajanak, küzdenek a sikerért
Az eredmények magukért beszélnek:
Gyárilag / Japánilag / 91-es , nem Magyarországilag 95-ös !
Most sikerült vennem egy GSR K6-ot. Szeretném kérdezni, hogy gyárilag milyen oktánszámú benzin való bele?
Köszönöm!