Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mostkéne F1-re hazaérünk
Szia Hentibá!
Mennék vhová de egyedül nincs kedvem meg valahogy lusta is vok.
Gondoltam megnézem Parának a kecot csak meg kéne lódulnom végre.
edzzzé Slovákra kemínyen, engem ottan ne égessé
Akik meg nem azok meg azért
Sziasztok
Szerintem Para barim a Mátra szeszélyeire gondol elsősorban (olaj átfolyás, bingások, nyugalmazott autóvezetők, szemből vonalat sértö motoros gangszták... stb) Valahogy nekem is az volt az érzésem, h ma nem igazán kéne Mátrázni , inkább déálután gurulnék egy átmozgatót, talán 2/A-t
Miért? Tudsz valamit?
Egyébként mindig úgy kéne!
akik ma motoroznak ,azok óvatosan tegyék!
Szega!
Jó reggelt!
Szia drágám....
Már múltkor is belekezdtem.... szóval beszélnünk kell.
Csak te alszol amikor és nem és én alszom amikor te
Az a szoboszlói szerelő srác nézzen utána pár dolognak....
Az akksi feszültsége 12.5-12.7 volt között van normál állapotban.
Minden jármű indításakor leesik a feszültség 11 volt környékére vagy kicsit alája. Még akkor is indul a rendszer, pedig többnyire minimum 11 voltot írnak alsó határnak. De ez alatt már hallani is, hogy gyengébben indít.
A lényeg most jön. Valóban a xenon bekapcsoláskor több áramot vesz fel, mint működése közben..... DE a GSR lekapcsolja a világítást indításkor! Tehát én kipróbálnám egy másik xenon trafóval és ha azzal nem produkálja a jelenséget, akkor a mostani trafót jobb kézzel bal váll felett szépen eldobnám hátrafelé.
Valami hiba lehet abban a xenon szettben.
Jó Estét !

Ma kiruccantunk Szlovákiába , 555 Km 4,5 l /100 km fogyasztással .
Hello
ismét a xenonnal kapcsolatba hát én most kivettem és most már nem csinálja de vajon olyan probléma van vele amit meg lehet csinálni vagy új trafó?
mert a motor szerelő srác itt szoboszlón azt mondja hogy ezekbe a motorokba már olyan van hogy ha mondjuk ő csak példát mondott nem tudott konkrétat mondani ha feszültség pl: nincs 12-13V között akkor nem engedi a motort beindítani és ebből gondolom hogy sokat vesz fel a xenon de arra viszont nem jöttem rá hogy miért változóan jön ez elő van hogy 10 indításig nem is csinálja. a válszt előre is köszi
ÜDV. Lali
Jó est!Mindenkinek,,,,,,,,,,
Tudom , hogy szeretsz , de nem kellett volna itt mindenki előtt ezt bevallani ! , ,

De inkább az eszeméé szeretlek
A Henti így is szép !
Bitzt tudna ÚÚÚGY kinézni..............jó plasztikai sebész kérdése az egész

Ha úgy tudnál inni , mint a harmadik képen a csaj , rohadjak meg veszek egy Ducatit ! , , , , ,
Valahogy így kellene , hogy kinézzél , nehogy már szégyent hozzál ránk ! ! ! , , ,
Köszi
Jó volt hallani a "bariton hangod"
Akkó megyünk kajálunk egyet
Nehogymáne lehessen mini szoknyába enni
Szia lacosz !
Már hívlak is , este elfelejtettem .
Tényleg ott fogod tartani az ernyőt nekem a rajtrácson szoknyába ?
Tuti , hogy kibasznak minket onnan ! , ,