ójaj! azért remélem kilábalsz.
az anyósnál, újpesten. pontosan nem tudom hogy alakul a hétvégém. nem én vagyok a jövőm írója . múlt vasárnap lerobbant az autóm és Gino kisegített
naná
ha rajtam múlik meg is marad!
mi alakulgatunk, nagyon kevés időből és nem sokkal több pénzből gazdálkodunk, de nem panaszkodom, jól érezzük magunkat és egy(s)mást
te még nem gondoltad meg magad?
Nem akarom használni.
Írd már meg e-mailben a címet és a telefonszámot. Odaviszem....inkább ott legyen.
Még a végén beletesznek nekem itt a parkolóban valamit és aztán magyarázkodhatok, hogy mit keres benne az, ami nem is volt benne....
hülyén hangzik, mer kikényszeríted belőlem, hogy hülyén gondolkodjak
ennyi erővel magatokhoz is viheted, használhatod is, legalább megtudod milyen egy igazi autó
Még azt sem tudom, hogy melyik házhoz...ház elé támasszam le a kocsit.
Csilla nem lesz otthon?
Vigyem oda a kocsit és hozzam el magammal haza a kulcsot? Hát elég hülyén hangzik.... akkor inkább bedobom az udvarba a kutya mellé... vagy a postaládába
jóvanbaszki, akkor megoldjuk máshogy.... de te akartad
elméletileg a nevezett időpontban csak a drága mama lesz otthon, ha nem dolgozik. ha igen, akkor még ő sem. viszont akkor mi van, ha nálad marad a kulcs és 7végén beugrok érte?
Holnap estefele tudjuk elvinni. Valamikor 17:30 és 19:00 között lennénk ott vele. Majd cím és egy tel szám, bitte...
A ki-be, ide-oda, össze-vissza autózással ne fárassz már....
Elviszem én a kocsit anyósodékhoz, inkább ott álljon.
Csak majd elérhetőséget írj e-mailben, hogy pontosan hova vigyem és mikor vihetem és valakit fel tudjak hívni ha ott vagyok.
Henti!
Ebben a melegben mindenki megy szabira! A hegyekben 10 C fokkal kevesebb van!
Aziránt érdeklődtem finoman, hogy lenne-e kedve valakinek arra, vagy Erdély felé kanyarogni augusztus 20.-a előtt?
az anyósnál, újpesten. pontosan nem tudom hogy alakul a hétvégém. nem én vagyok a jövőm írója . múlt vasárnap lerobbant az autóm és Gino kisegített