Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm, viszont Te nem célzod meg Sirokot?
...Kellemes 7végét Mindenkinek !
azannyátezaGSRígymegy
Nekem jobban bejön ami 10.500 és 11.000 között kezdődik!
Vagyis a hivatalos műszaki nyilatkozat alapján. A tuti maxi nagy pocaknak és túlsúlynak kell a nagy nyomaték.
A 9ezer körüli rakétakilövést én is meg tudom erősíteni. Onnan jön az igazi tűzijáték!
Értem
Bár én is mentem 1000R-rel,nekem nem jött le a "nyomaték"
Lehet hogy azért mert épp a tuncsiról patantam át
És az ISTENI V2...........azért az más
De igazad van 1 nyugis-kiszámítható moci az 1000 R
Honda egyértelmű - és nem azért mert nem szerettem a GSR-t, sőt.
De a szépség, a nyomaték az más érzés. Ha Bódi Szilvi lenne a csajom, akkor se bámulnám vagy simogatnám többet, mint a Hondát.
GSR annyiban karakteresebb, hogy 9ezer körül átvált vadállattá és te is azzá válsz. Honda meg nyomatékból, mondhatni nyugisan megold mindent. Öregszem, ez van.
Ha kérdezed mástól azt fogod megtudni hogy ő mennyinél fárad el.Ha nem vagytok ikrek más jön ki neked az biztos.És pár Km-m en az amit mondtál hogy a kormány kezelőszervek hol vannak........na pont ez befolyásolja a hosszú távú közérzetet.
És ha csak nem mész extrém lassan 200-250 után ugyis jön tankolás,kávé,cigi,pisiszünet és azalatt kipihened magad.
Ülj be 1 Pc illetve monitor mögé. Indits el egy jó kis motor szimulátor, tegyél magad mellé egy pohár sört. És hidd el minden kérdésedre ideális paramétert fogsz kapni

Amúgy meg vedd meg az enyémet és jól jársz vele!

Üdv!
Abdul:)
Te ha most kéne választanod?
Honda? vagy Gsr.........Melyik a karakteresebb moci?
Mert mindkettő megbizható......stb,de melyikben van meg jobban az élmény?
Kinyílik az magától is, ott a biztosági kütyü.

Látom szárnyal az elméd is, nemcsak a tested.
Amikor mocorogni kíván a hátsód, akkor már úgyis tankolnod kell. De hosszú táv is simán bírható vele - nekem közel 1100km volt egy seggel a leghosszabb, nem fájt semmim, csak a szívem, hogy haza kellett jönni egy szép helyről.
Bőrben 160-170-es tempó is simán bírható tartósan. Rosszul nem fogsz járni a GSR-rel, egyetlen problémája, hogy skizofrén.
Ja, és ha mégis gond lenne az üléssel, akkor Old majd készít neked egy zselés masszírozós hűthető-fűthető cuccot (tommot.hu), gondolom GSR kedvezménnyel, de ahhoz venned kell egy GSR-t.
oké adjuk át a terepet a fiúknak
én is jó éjt
Köszi mindenkinek!

Egy pár km-es tesztkör után semmit nem fog tudni az ember a motorról. Kb annyit, hogy a kezelőszervek meg a testtartás milyen. Az nem derül ki, hogy egy 500km-es túrán már a felén a halálán van az ember vagy még röhögve elvan rajta. Erre lettem volna kíváncsi, hogy kinek van tapasztalata hosszabb úton és mennyi idő után mocorog az ülésben. Ezt sajnos megvétel nélkül nem lehet megtudni, csak mástól...

Szép estét mindenkinek!
na lépek aluszba, yo8 pusz
én ilyen vagyok
itt nincs még pl a tető térben , áááááááá
az jó
hogy elhányd magad
ezeknek a kérdéseknek a felét saját magadnak kell majd feltenned
fogyasztás 4.2 - 13 l ig is felmehet jobbcsuklótól függően érdemes 2006 utánit keresni előttit ne vegyél
120 elég rugalmas viszaváltani nemmkell mert még csak 2 ben van és kérdés mennyire akarsz felgyorsulni
kényelmes kétszeméllyelm is ha csak motorozni akarsz, ha kártyázni akkor már nem annyira
a futóműve a kategória legjobbja nem ráz 12 voltos

és szeretem a szelet azért vettem Nakedet és amennyit a vas tud azt elviselem
joccakát
Szerintem kocogj be egy márkakereskedésbe és vidd el egy körre a gépet.Könnyebb és gyorsabb véleményt alkotni mint a tipusba szerető emberekből kihúzni hogy teszem azt kényelmetlen vagy 3-at kell visszarúgni hogy meginduljon esetleg vannak bajok a kicsivel.