Mondjuk ehhez mi köze O.V-nek.
A Belügyesnek annál több.De szerintem ha Gyurcsány van akkor is megcsesztek volna.
Mivel annyi a baleset mostanában hogy ki lettek zavarva kicsit cseszegetni a motorosokat.
Így utólag örülj neki, hogy nem jöttél...! Ezek a faszok keresték, hogy mibe tudnak belekötni! :S Tuti találtak volna nálad is valamit! A xenon nem tetszett nekik...! Mehetek Gödöllőre vizsgáztatni. Szedhetem le a kipufogót, rakhatom vissza a gyárit, xenon ki, vennem kel másik izzót, a hátsó fékkarom el van törve...azt is meg kell akkor már csináltatnom. Igazából ez már csak a hab a tortán mostanában.....! Másik srácnak a rendszámával szarakodtak, hogy sérült és nem az eredeti tartón van, 10e helyszíni és csináltathatja meg...!
Két huszonéves srác elmegy motorozni egyet a nagy melegben, egy kis pihire, nyugira vágyván, szabályokat, sebességhatárokat betartván. Jaj de jó, mindjárt ott vannak a Velencei-tónál. Beérvén Felcsútra (52 km/h-val), egy rendőrautó elmegy mellettük kamerával és kiinti őket. Mintegy 30-40 perccel később, az apró történet vége: az egyik srácnak 10e Ft helyszíni és még egyéb költségek, a másiknak forgalmi elvétel és mehet újra vizsgáztatni. Tipikus példa volt arra, amiért ma, Mo-on oly nagy tisztelet övezi egyenruhásainkat! Jó érzés tudni, hogy a jelenlegi állományban van pár kimagasló teljesítményre képes, hivatását sérthetetlennek vevő állomány tag.
Köszönjük, hogy ismét szolgáltak......és védtek..!
A Belügyesnek annál több.De szerintem ha Gyurcsány van akkor is megcsesztek volna.
Mivel annyi a baleset mostanában hogy ki lettek zavarva kicsit cseszegetni a motorosokat.