Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó regg mindenkinek
Kibacott meleg van....lessz
sajnos ez igaz, de semmi sincs ingyen
van aki azt preferálja, de sajna nem olcsó mulatság az sem
A bácsira ? Igazi inyenc vagy
Előbb egy árat majd kérdezz Köszi!
szia
gépből is szoktatok, vagy csak hegylakók vagytok?
Csak azért kérdezem, mert éppen ejtőernyőzni tanulok, csak én a klasszikus fajtát, nem a siklózást...
...ja, és persze mélyen tisztelt szerelő barátomnak, Lacinak.
basszus ma találtam meg az emilt ráhasalok a 7en
De, csak azt nem rakta fel

micsoda egy ínyenc vagy

az nincs meg mikor te mész bokorugró
Jelentem allasan megvolt a tesztkor es minden rendben talaltatott. A motor finomabban jar mint elotte, meg durrogni is alig akar. Koszonet Ginonak es a Suzukinak.
Laza Velence-Agárdot azért csak toltam
Ha tudná meljik a jobb vagy bal keze

húú de jó
gratula
Egyik barátom faterja ezzel foglalkozik, már italáltam, hogy ő meg fogja tudni csinálni!:) Azért köszönöm!:)
Jó napot

Ha megvan a letört darab kerepesen a volt Profival szemben van egy hegesztő mókus.Jól dolgozik csak kissé drágán és addig kell állni felette míg meg nem hegeszti.
Ez fontos mert a büdös életben nem lesz kész.
KB2-3e lesz szerintem saccra.
A gixeré a bontós szerint nem kompatibilis vele. Motoroazisban pedig ezt az árat mondták rá. Képem nincs. Jelenleg a pedálnak a taposó része le van törve, és a kar részének a vége enyhén hajlik kifelé, szóval azt tudom nyomni. Össze kéne maratni valahogy a letört darabot a régi karral. Max kisebb lenne.
Van képed róla?
20.600 Ft! Hallelúja....!
Ebay-on tuti találsz.Vagy rá kell próbálni valamelyik gixxerét.
Kire haragudjak, a bíróra? :) Na tréfát félretéve, engem nem érdekel, hogy ki az államfő, az érdekel, hogy 3 hónapja hihetetlen balszerencse üldöz, és most még rájött ez a szar is, elkúrva vele a pihenő napomat....! Gödöllőn meg tényleg vigyázni kell, főleg a Domonyvölgy felé vezető oldalon, ott pl mindig mérnek. Amúgy meg, ha engem valaki tol, akkor vagy lehúzódok és elengedem, vagy hagyom had toljon....! Fellökni úgysem fog, ha meg mégis akkor meg fel vagyok öltözve, ha felkelek jól megverem!:) Na mindenesetre szükségem van egy hátsó fékpedálra, ha valaki tudja, hogy hol érdemes venni, az szóljon kérem!
Huhh ha innen nézzük most a szlovén túrán egy gsxr-es srácról azonnal leakasztottak 30 eurót mert rálógott a táska csatja a rendszámra.
És szerencséje volt hogy egy ducatisra fájt a foga mert nagyon mutogatott a 30 cm-es nyitott dobra.
Elszaladt a ducis után.Ha nem tette volna 100 euró még befigyelt volna.Most akkor haragudjak az osztrák államfőre?

Pécsett már tavasz óta ölnek a sportdob és a gumi miatt.
Ha slick van fenn azért már küldenek vizsgára.
Várható volt hogy rámozdulnak mindenre.
Nekem 2x 30e-rembe került az európai uniós elnökség.Mert minden 2. nap kinn állnak gödöllő táblánál a körforgó előtt.
De csak magamra haragszom hogy 2x is 60-felett mentem ott.
Mostmár nem megyek hiába tolnak le.
Kijött egy nő a mellettünk lévő ABC-ből, és kérdezte, hogy nagyon kegyetlenek voltak-e?! MOndtuk, hogy hát szo-szo...lehetett volna rosszabb is..! Pl beleköthettek volna a kipufogómba is, szerencsére azt nem nézték meg. Mondta a nőci, hogy mióta Viktor ott van Felcsúton, azóta még a bicikliseket is megállítják igazoltatni és baszogatnak mindenkit...! A gyurcsányt meg leszarom, azt írom le amit hallottam, láttam, gondolok...! Tőlem aztán megfulladhat mindegyik! A lényeg, hogy Felcsútoot kerülje mindenki, mert tuti kivesznek a zsaruk ha arra járnak. Ha más nem akkor koszos a lámpabúrád, 5e.....