na jól figyelj rám görög
semmiféle kommunikációs hiba nincs köztünk
csupán:
nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy egy nő is elmondja, hogy mit akar
olvasás nélkül értek mindent
le vagy mindig maradva egy gondolattal, amikor kérdezek
ha érthetően megfogalmaznád, amit mondani akarsz, akkor megértenélek
majd bebombázok én Neked akkorát, hogy még én is el fogok csodálkozni rajta én vagyok értetlen vazze? Te keversz-kavarsz állandóan, igazi hisztis faszi vagy
Mint tudjátok, július végén Sirokon Motoros Találkozó lesz.
Úgy gondoltuk, hogy lemegyünk és három napot ott töltünk. Ez azt jelenti, hogy július 29-én pénteken megyünk, és két éjszakát alszunk ott. A tervek szerint július 31-én vasárnap jövünk vissza.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki csatlakozna hozzánk. Mátraderecskén fogunk lakni, kétágyas fürdőszobás szobákban, ízlésesen berendezett palóc parasztházakban. A házakhoz kert tartozik, és lehetőség lesz grillezni vagy bográcsolni. A szobákhoz felszerelt konyha és nappali tartozik. Mátraderecske mintegy 10 kilométernyire van Siroktól.
A szobák 3.500,- forintba kerülnek fejenként és éjszakánként. Az idegenforgalmi hozzájárulás pedig 200,- Ft fejenként éjszakánként.
Pillanatnyilag két ház áll rendelkezésünkre, amelyek közvetlenül egymás mellett vannak, és közös a kertjük. Ebben 8 fő elhelyezésére van lehetőség, de elképzelhető, hogy ugyanitt még plusz két szoba rendelkezésünkre fog állni.
Mivel senkitől sem kaptam meg a lóvét , így kénytelen leszek egyedül bulizni a lefoglalt 10 személy helyett !
Ha valaki még esetleg csatlakozna hozzánk utólag , akkor annak kéretik megkeresni "Blueye" nevezetű fórumtársunkat , aki nemsokára "redeye" lesz , mert olyan értetlen egy picsa , hogy tuti hogy bebombázok neki egyet , aki tud segíteni szállást találni !
Huhh................bérlek egy intézményt.............1600 négyzetméter 5 méter belmagasság és csak üveg 3 oldalt.................a fűtés meg az én költségem.
Így is 200 1 hónap.
-hozzászoktam , de nem érdekel
-tuti , hogy nem tudsz olvasni
-én előre gondolkozom mindig
-elmondtam érthetően , de nem érted
Én "ínyenc" vagyok , kizárt , hogy én nővel ! , , ,