Köszi srácok az infót a gumikkal kapcsolatosan :) Akkor mindenképpen megyek.
Persze, biztosan nem az optimális pályagumi a BT 014, de azért néhány éve ez volt a Bridgestone-nak "A" sportos utcai gumija, ezzel szereltek gyárilag számos supersport és sportos naked gépet, tehát annyira nagyon gáz csak nem lesz.
Ráadásul először fogok menni a ringen, nem is ismerem a pályát (csak játékokból, ami ugye nem igazán mérvadó), így úgysem fogok valami iszonyat tempót diktálni.
Én azt várom ettől a pályanaptól, hogy kicsit finomíthassak a kanyartechnikámon, ugyanis ott majd merhetem kicsit jobban dönteni a motort, nem kell váratlanul felbukkanó autótól, busztól, faszállítótól, lovasszekértől, kavicsfelhordástól, stb. tartanom :) Ezek miatt a Bükkben pl. mégiscsak nagy biztonsági tartalékkal kell menni.
Van persze, aki bátrabb, de én azt ott már nem érzem biztonságosnak.
Szóval elsősorban ezt várom a pályanaptól, nem körrekordot akarok dönteni.
1,Fndi
2, Lacosz
3, Alme
4, Grkrisz
5, Frutti
6, Blue
7, Amerika
8, Morzsi /a nejéről nem tudtam/.
9, Kériferkó még nem fixálta a két nap ottalvást
10, Kukis+Anikó / ha nem jön , lemegyek és megcsinálom a kakilóját ! ! ! /.
hogy állunk Alme
Köszi srácok az infót a gumikkal kapcsolatosan :) Akkor mindenképpen megyek.
Persze, biztosan nem az optimális pályagumi a BT 014, de azért néhány éve ez volt a Bridgestone-nak "A" sportos utcai gumija, ezzel szereltek gyárilag számos supersport és sportos naked gépet, tehát annyira nagyon gáz csak nem lesz.
Ráadásul először fogok menni a ringen, nem is ismerem a pályát (csak játékokból, ami ugye nem igazán mérvadó), így úgysem fogok valami iszonyat tempót diktálni.
Én azt várom ettől a pályanaptól, hogy kicsit finomíthassak a kanyartechnikámon, ugyanis ott majd merhetem kicsit jobban dönteni a motort, nem kell váratlanul felbukkanó autótól, busztól, faszállítótól, lovasszekértől, kavicsfelhordástól, stb. tartanom :) Ezek miatt a Bükkben pl. mégiscsak nagy biztonsági tartalékkal kell menni.
Van persze, aki bátrabb, de én azt ott már nem érzem biztonságosnak.
Szóval elsősorban ezt várom a pályanaptól, nem körrekordot akarok dönteni.
Írjad fel magatokat , de gyorsan !
Én így tudom :
1,Fndi
2, Lacosz
3, Alme
4, Grkrisz
5, Frutti
6, Blue
7, Amerika
8, Morzsi /a nejéről nem tudtam/.
9, Kériferkó még nem fixálta a két nap ottalvást
10, Kukis+Anikó / ha nem jön , lemegyek és megcsinálom a kakilóját ! ! ! /.
Diszleksziás vagy , vagy én nem tudok számolni ?
Holnap felteszem a számlaszámom ide , aki jön az utaljon 5000-et át nekem , én szerdán elutalom az egész összeget a faszinak .
2,Alme
3,Lacosz
4,Grkrisz
5,Kériferkó ?
6,Blue+Amerika
7,Frutti
8,Henti ?
9,Para ?
10,Kukis ?
11,Abdul ?
12,Yikess ?
13,Morzsi Igen 1 fővel ott leszek
(Dancsiék már lemennek kedden,sátoroznak végig.)
Ha dobtok egy számlaszámot,elutalom a zsét
14,Kufár ?
15,Norcsi ?
16,István ?
17, Tybbe ?
18, ?
Itt tartunk most , holnap estig még megcsíphetjük a két telken belüli hatszemélyes házikót ha jöttök még annyian .