Ismerek godwingest aki olyat alakított szerpentinen hogy csak lestem.Loholni kellett utána............és csak azt figyeltem hol jobbra hol balra szikrázott a gép az aszfalton.
Igaz ők évi 30 ezret mennek jórészt szerpentinen nem talira járnak vele.
Na fasza , ez olyan ki, ha nem én, meg csak mi, a többi nem motoros, meg olyan HD-s klánszerű valami akik futón viszik haza, meg oda is a motort, ott meg keménykednek vele .... 2 kerekű buszok...
MEGHÍVÓ! Balatonszemes - Honda Goldwing találkozó!
BIKER BEACH!
Én ott leszek és minden "Honda" GSR 600 Klántagot szeretettel várok!
Nem olyan drága hely, mint a Harly, de BULI azért lesz és a sátram elég nagy mindenkinek! (Hálózsákot, hányózsákot hozzatok! )
Sovány olajba kisütött, apróra darabolt hasábburgonyán?
végül is jól nyomod! De egyél hozzá 78% os alig zsírszegény rántott sajtot Hogy ellen sújjjjjjjjjjjjjjjjózva legyen az a fránya burgonya.
Neked is fogynod kell vagy mi? Tengeri pocak sellő...
Ja és a cimboráim voltak a hétvégén siklóernyős tanfolyamon. Kemény 1 méter magasságban tudtak siklani 3 métert...
Szóval inkább a tandem ugrásban gondolkodj, durva élmény lesz.
Fogyózom bameg...
Bazsi cimbim turnén van, július közepén jön haza, én meg akkor megyek nyaralni. Szóval július vége a potenciálisan jó időpont, 4 fő van.
Ismerek godwingest aki olyat alakított szerpentinen hogy csak lestem.Loholni kellett utána............és csak azt figyeltem hol jobbra hol balra szikrázott a gép az aszfalton.
Igaz ők évi 30 ezret mennek jórészt szerpentinen nem talira járnak vele.
MEGHÍVÓ! Balatonszemes - Honda Goldwing találkozó!
BIKER BEACH!
Én ott leszek és minden "Honda" GSR 600 Klántagot szeretettel várok!
Nem olyan drága hely, mint a Harly, de BULI azért lesz és a sátram elég nagy mindenkinek! (Hálózsákot, hányózsákot hozzatok! )
Azt nem jó csak immel ámmal csinálni.
Hidd el nekem!
végül is jól nyomod! De egyél hozzá 78% os alig zsírszegény rántott sajtot Hogy ellen sújjjjjjjjjjjjjjjjózva legyen az a fránya burgonya.
Ja és a cimboráim voltak a hétvégén siklóernyős tanfolyamon. Kemény 1 méter magasságban tudtak siklani 3 métert...
Szóval inkább a tandem ugrásban gondolkodj, durva élmény lesz.
Szia
Sziasztok!
Remélem azé lessz ott is kapás?
Bár te "alias"-kaszanova-FRUTTI"-ha ott leszel lehet megelözől mindenkit:)
Bazsi cimbim turnén van, július közepén jön haza, én meg akkor megyek nyaralni. Szóval július vége a potenciálisan jó időpont, 4 fő van.
Rákészited Sirokra ?