Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem sosincs
Vállad bácsi ?
Jóestét
Van szerencsém

Egyenesbe úgyis lelépsz
férfiak
A lényeg, hogy nehogy meg merj előzni és lealázni a túragumiddal...
Hát a Michelin PilotRoad2 se az a tipikus pályagumi
Szerintem belefér, bár a BT14 tényleg nem a legideálisabb pályagumi... de legalább a Ring utána majd tudod, hogy akarsz-e még pályázni és eldől, hogy milyen gumit is veszel utána.
Ja, és most látom, hogy Emődről származik az egyik legjobb cimborám is (most újra munkatársam).
Krisz, találtam még egy házat nagyon pöpec este belinkelem, ha itt leszel!
a helyzet az, hogy a BT14 alkalmatlan pályára. A ringre felengednek vele, nem is az a gond, de ha hazafelé kapsz egy ellenőrzést ugrik a forgalmid is. Meggondolandó.
Mivel még van minta és nem a szövet látszik gyilkold le pályán.............Legalább szép halála lesz.
Sziasztok!

Miután már egy-két ember bogarat ültetett a fülembe, lenne egy kérdésem a csütörtöki pályanappal kapcsolatosan.

Mennyire szigorúak a követelmények a gumikkal szemben?

Elől középen még teljesen jó a gyári Bridgestone, de a futófelület két oldalán már bizony benne vagyok a kopásjelzőben, de minta azért még van rajta.
Hátul már középen ill. a széleken is nagyon közel vagyok a jelzéshez.

Nem akarom, hogy kiveszem a szabit, felmotorozok 140 km-t a ringig, hogy aztán közöljék velem, hogy nem engednek fel. Persze, ha teszem azt 2-3 etap után már tényleg totál szar a gumi, akkor persze nem mennék többet, de azt azért nem akarom, hogy ne engedjenek fel.

Szerintem ennyit (úgy sem vagyok az a szélvész gyors motoros) még simán kibír a gumi, aztán kuka és jöhet az új.

Mi a véleményetek?
http://youtu.be/9Y_V1cyeOuY
kezdhetünk hangolni
most hogy mondod
A szöges kesztyű csodákra képes nemdebár ?
nem izgulok drága nem probléma, azt is leápoljuk majd csak a sorrendet kell még megbeszélnünk
,,,jaj drága és a reggeli merevedésünkkel mi legyen ?

ne izgulj csak kenőcs kérdése, mert már csak a derekamban van csak merevedés manapság
oké, mosogatás nem gond, sem a reggeli KV főzés
Na gyerünk alkoholista banda !

Mint tudjátok, július végén Sirokon Motoros Találkozó lesz.
Úgy gondoltuk, hogy lemegyünk és három napot ott töltünk. Ez azt jelenti, hogy július 29-én pénteken megyünk, és két éjszakát alszunk ott. A tervek szerint július 31-én vasárnap jövünk vissza.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki csatlakozna hozzánk. Mátraderecskén fogunk lakni, kétágyas fürdőszobás szobákban, ízlésesen berendezett palóc parasztházakban. A házakhoz kert tartozik, és lehetőség lesz grillezni vagy bográcsolni. A szobákhoz felszerelt konyha és nappali tartozik. Mátraderecske mintegy 10 kilométernyire van Siroktól.

A szobák 3.500,- forintba kerülnek fejenként és éjszakánként. Az idegenforgalmi hozzájárulás pedig 200,- Ft fejenként éjszakánként.

Pillanatnyilag két ház áll rendelkezésünkre, amelyek közvetlenül egymás mellett vannak, és közös a kertjük. Ebben 8 fő elhelyezésére van lehetőség, de elképzelhető, hogy ugyanitt még plusz két szoba rendelkezésünkre fog állni. Ezenfelül néhány utcányira plusz 6 fő elhelyezésére van lehetőség, ugyanilyen feltételekkel (kétágyas fürdőszobás szoba, konyha és nappali, kert).

Ha a jelentkezők száma meghaladja a 14 főt, lehetőség van még további szállások lefoglalására is.

A szobák a Béres, a Levendula és a Vadrózsa Vendégházban állnak rendelkezésünkre.

1,Fndi
2,Alme
3,Lacosz
4,Grkrisz !
5,Kériferkó ?
6,Blue+Amerika
7,Frutti
8,Henti ?
9,Para ?
10,Kukis ?
11,Abdul ?
12,Yikess ?
13,Morzsi ?
14,Kufár ?
15,Norcsi ?
16,István ?
17, ?
16 ?

http://www.szallaskereso.hu/sz...
én már nem is mertem szólni, hogy ugyan a közlekedést hogyan terveztétek a szállásra, vagy a kérdés, hogy senki nem iszik alkoholt a csapatan?
Csak hogy értsétek miért gondolkodik el az ember azon, hogy az igazság oda át van
Az isten mentsen az ilyen emósoktól

PFUJJJJ Én kérek elnézést
nah lépek én is meló van:)