Rád csöröghetek most, mielőtt kitennék ide bármit? vagy most nem alkalmas? ha most nem, akkor éjjel beszéljünk, ha van két perced! nem lesz semmi gáz, minden rendben lesz, akár családostúl, akár szólóban jön valaki két lehetőség is van, de valamit kellene brekegnünk a szállásadók felé, mert kezdenek nyomulni az emberek, és nem tudják sokáig tartani az ajánlatot
Szia öreglány !
Holnapra feltesszük ide is az alkoholtúra paramétereit , aki adja a zsetont előre , annak lesz helye , aki nem az így járt . Nem szeretném , hogy úgy járjunk mint a Türnitzi kanyarral , hogy nem tudott mindenki ott lenni . Ma még alkalmatlan vagyok a szervezésre , de holnapra menni fog . A tegnapi képeket végignézve , ami családos menet volt , nem tudom mi lesz , ha mindenki szólóban fog Sirokra jönni ! ,
Ne tudd meg , mit hagytál ki ! ,
ki nem hagynák egy ilyen bulit semmi pénzért
http://youtu.be/PYR4sUF2Ok4 meg egy ilyet se ;-)[/L]
Tuti nincs is bedugva a hálózati kábel a gépedbe.
Holnapra feltesszük ide is az alkoholtúra paramétereit , aki adja a zsetont előre , annak lesz helye , aki nem az így járt . Nem szeretném , hogy úgy járjunk mint a Türnitzi kanyarral , hogy nem tudott mindenki ott lenni . Ma még alkalmatlan vagyok a szervezésre , de holnapra menni fog . A tegnapi képeket végignézve , ami családos menet volt , nem tudom mi lesz , ha mindenki szólóban fog Sirokra jönni ! ,