Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vannak ötleteim
jaja
nem semmi csípőmozgása van Robbie-nak! sok nő is tanulhatna tőle amúgy szia Drága! láttam a kislányodat a faszbukkon, gratula
Morzsinak is ott a helye .
Szia pusti !
Ne tudd meg , mit hagytál ki ! ,
hát minden esély megvan rá én nagyon izzítok rá , már nagyon rám férne egy "ereszd el a hajam" típusú Morzsival is beszéltem, ma délután visszahív
legközelebb már nem ballag a lányom remélhetőleg ott tudok majd lenni
ki nem hagynák egy ilyen bulit semmi pénzért

http://youtu.be/PYR4sUF2Ok4 meg egy ilyet se ;-)[/L]
Háát , ezzel a csapattal szerintem Sirokon megcsináljuk a Másnaposok 3-at ! , , ,
hát ahol Te ott vagy, az csak jól sikerülhet!
Akkor megpróbálom még egyszer .
oké oké
Jól bizony ! , ,
Azt sem tudom hol a telefonom , valahol itt van a telken , este felhívlak , most meg kukkolok egyet .
Akkor a letöltés közben valami hiba keletkezett.... nálad
Tuti nincs is bedugva a hálózati kábel a gépedbe.
ok drága! további szép napot! látom az esti buli jól sikerült!
Letöltöttem a zipet , de nem lehet kibontani , valami hibát ír ki .
illetve amiket találtam
az e-mail címedre elküldöm, amiket találok, némi magyarázattal, nem kell ma szervezned semmit, de ha van két perced, csak kukkold meg, lécci
Azt mondják , aki jól nyal , az biztos jól szopik ! ,
Este hívlak .
Amint látom Alme szeret nyalni.... és mindegy mi az
Rád csöröghetek most, mielőtt kitennék ide bármit? vagy most nem alkalmas? ha most nem, akkor éjjel beszéljünk, ha van két perced! nem lesz semmi gáz, minden rendben lesz, akár családostúl, akár szólóban jön valaki két lehetőség is van, de valamit kellene brekegnünk a szállásadók felé, mert kezdenek nyomulni az emberek, és nem tudják sokáig tartani az ajánlatot
Az első kép az elég ott van ! ,
Szia öreglány !
Holnapra feltesszük ide is az alkoholtúra paramétereit , aki adja a zsetont előre , annak lesz helye , aki nem az így járt . Nem szeretném , hogy úgy járjunk mint a Türnitzi kanyarral , hogy nem tudott mindenki ott lenni . Ma még alkalmatlan vagyok a szervezésre , de holnapra menni fog . A tegnapi képeket végignézve , ami családos menet volt , nem tudom mi lesz , ha mindenki szólóban fog Sirokra jönni ! ,
Azt sajnos nem sikerült lekapni, mikor tövig bekapja a ..... szarvát