Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szállás 10km Siroktól? Hüm CSak szólok kollegínák, hogy az tisztán körvonalazódjon mindenkiben, hogy akkor vagy Sirokra már oda sem jutunk vagy ha ott leszünk szomjasak akkor vissza a szállásra csak gyalog

LEGYEN ÍGY !

Szeretem a kihívásokat ! (De dél körül valaki keressen már meg az adott útvonalon mert nem bírom a napot! )

Na megyek basszátok meg elnéztem a naptár és ma van az APEH ellenőrzésem, úgyhogy lehet amúgy is gyalog ugrok le Sírokolni
Na gyerünk alkoholista banda !

Mint tudjátok, július végén Sirokon Motoros Találkozó lesz.
Úgy gondoltuk, hogy lemegyünk és három napot ott töltünk. Ez azt jelenti, hogy július 29-én pénteken megyünk, és két éjszakát alszunk ott. A tervek szerint július 31-én vasárnap jövünk vissza.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki csatlakozna hozzánk. Mátraderecskén fogunk lakni, kétágyas fürdőszobás szobákban, ízlésesen berendezett palóc parasztházakban. A házakhoz kert tartozik, és lehetőség lesz grillezni vagy bográcsolni. A szobákhoz felszerelt konyha és nappali tartozik. Mátraderecske mintegy 10 kilométernyire van Siroktól.

A szobák 3.500,- forintba kerülnek fejenként és éjszakánként. Az idegenforgalmi hozzájárulás pedig 200,- Ft fejenként éjszakánként.

Pillanatnyilag két ház áll rendelkezésünkre, amelyek közvetlenül egymás mellett vannak, és közös a kertjük. Ebben 8 fő elhelyezésére van lehetőség, de elképzelhető, hogy ugyanitt még plusz két szoba rendelkezésünkre fog állni. Ezenfelül néhány utcányira plusz 6 fő elhelyezésére van lehetőség, ugyanilyen feltételekkel (kétágyas fürdőszobás szoba, konyha és nappali, kert).

Ha a jelentkezők száma meghaladja a 14 főt, lehetőség van még további szállások lefoglalására is.

A szobák a Béres, a Levendula és a Vadrózsa Vendégházban állnak rendelkezésünkre.

1,Fndi
2,Alme ?
3,Lacosz ?
4,Grkrisz !
5,Kériferkó ?
6,Blue+Amerika
7,Frutti ?
8,Henti ?
9,Para ?
10,Kukis ?
11,Abdul ?
12,Yikess ?
13,Morzsi ?
14,Kufár ?
15,Norcsi
16,István
17, ?
16 ?

http://www.szallaskereso.hu/sz...
Kirsz bátyám
Ahogy beszéltük,írjál fel én:lacosz75 1 fő:)
A főzést vállalom 1 bográcsos pöri.....vagy ami bogriban készül.....de a csajok mosogatnak:)
És még 1 közérdekű:
Derecskén van 1 FULL retró strand....asszem 1500-körül van a belépő........hirdrogénkarbonátos/fehér/gyógyvizzel........a gyógyulásra:)
Szóval dobd be a lét és adom:)

Úgy gondoltuk, hogy lemegyünk és három napot ott töltünk. Ez azt jelenti, hogy július 29-én pénteken megyünk, és két éjszakát alszunk ott. A tervek szerint július 31-én vasárnap jövünk vissza.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki csatlakozna hozzánk. Mátraderecskén fogunk lakni, kétágyas fürdőszobás szobákban, ízlésesen berendezett palóc parasztházakban. A házakhoz kert tartozik, és lehetőség lesz grillezni vagy bográcsolni. A szobákhoz felszerelt konyha és nappali tartozik. Mátraderecske mintegy 10 kilométernyire van Siroktól.

A szobák 3.500,- forintba kerülnek fejenként és éjszakánként. Az idegenforgalmi hozzájárulás pedig 200,- Ft fejenként éjszakánként.

Pillanatnyilag két ház áll rendelkezésünkre, amelyek közvetlenül egymás mellett vannak, és közös a kertjük. Ebben 8 fő elhelyezésére van lehetőség, de elképzelhető, hogy ugyanitt még plusz két szoba rendelkezésünkre fog állni. Ezenfelül néhány utcányira plusz 6 fő elhelyezésére van lehetőség, ugyanilyen feltételekkel (kétágyas fürdőszobás szoba, konyha és nappali, kert).

Ha a jelentkezők száma meghaladja a 14 főt, lehetőség van még további szállások lefoglalására is.

A szobák a Béres, a Levendula és a Vadrózsa Vendégházban állnak rendelkezésünkre.

1,Fndi
2,Alme ?
3,Lacosz ?
4,Grkrisz !
5,Kériferkó ?
6,Blue+Amerika
7,Frutti ?
8,Henti ?
9,Para ?
10,Kukis ?
11,Abdul ?
12,Yikess ?
13,Morzsi ?
14,Kufár ?
15, ?
16, ?

Na most már hagyjatok békén , ez van , csapjunk bele hadd szóljon !
Kedd estig kell visszaszólni a tulajnak a másik ház miatt , úgyhogy ne szarakodjatok , mert nem lesz hely .
A tulaj kér előleget , ami természetes .
Hogy ne járjunk úgy , mint az osztrák karikánál , két napon belül aki jönne , mindenképpen írja fel magát a listára , az előleget én kérem a héten mindenkitől , mert elutalom az egészet előre .

1,Fndi ?
2,Alme ?
3,Lacosz ?
4,Grkrisz !
5,Kériferkó ?
6,Blue+Amerika
7,Frutti ?
8,Henti ?
9,Para ?
10,Kukis ?
11,Abdul ?
12,Yikess ?
13,Morzsi ?
14,Kufár ?
15, ?
16, ?

Hello mindenki ! .....
Én megpróbáltam nővel , de ezek már ott vannak jobbról
dehogyisnem
az vagy
Felébredtél
... tegnap nem sokkot, hanem sokkat kaptál...

A Jégerből de kifogástalanul müxik a belsejed, amit nem tud megemészteni azt kilöki
,,,,nem nem itt erőszakról van szó néz meg a rusnya pofám hányásra áll,,,,,,,,,,,,, azért nem kapok be mindent Én sem, nem vagyok egy állat

Ami késik nem múlik, nem úszod meg
Szerintem nem fogom megtudni ott..... majd máshol előadod
Nekem az nem fér bele...... mert Türnitz is már eléggé kilógott a büdzséből jelenleg....
Sirokon megtudod, ha jössz
Bár Alme, te már tettél konkrétabb megnyilvánulást is...... kíváncsi vagyok fruit mit ajánlana be...
Hát ki kell ábrándítsalak benneteket....
A TNT-vel kapcsolatban van valami ilyesmi.....

A farsangi bálban Pisti idén sírnak öltözött, tavaly pedig lánynak.
Pedig "bolond, aki sír egy lány után".
Igazán így volt erre gondoltunk
Azt rögtön gondoltam, hogy mindenkinek