Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sirokon bepótoljuk
Próba!
Jó volt a buli:9
Mért nem jöttél?
Findi se volt:)
Pedig őt is vártuk:)
Azt nem is én fényképeztem.....
Csak következtetek a képekből Meg Türnitz-ből kiindulva semmi sem lehetetlen

Fruit Te dudsz valamit:)
Gino:9
Dobd fel nyugodtan:9
Max röhögünk 1 jót:)
Lacosz épp azt mutatja, hogy te leszel a következő Utána meg mutatta Lacin mit fog veled csinálni
nah még 3-om:)
csá....róla(d)-tok is van pár kompromittáló fotó a gépemen....valaki garázdálkodott a géppel
Jó regg "alkesz"-INYENC banda:)
Kirsz köszi a VENDÉGLÁTÁST:)Parádés volt minden!
Mi 2 körül landoltunk:)Minden ok volt:)
"pici-gesztenye":)
Szia Tomibá!

Nem tudod átrakni ide? Nekem nincs fészbúk-om, nem tudom megnézni
És még két kép a Yamahás cimbiről (Gergő, te már ismered).
Szóval oda mentél Egyből felismertem, hogy GSR, utána meg, hogy te vagy
Pár kép a tegnapi bükközésről
Nekem mind1, annyi, hogy pályán elunjuk az életünk Majd akkor a többit telón
1. 2. kép 2009.08.20
3. 4. kép 2011.06.18.

Ez az igazi dézsávű.....

Az én tervem az, hogy aznapra szabit veszek ki :) Kb. fél órával a kezdés előtt kell odaérni, azaz 15:30 körül. Ehhez el kellene indulni legkésőbb 13:30-kor, de öltözéssel, stb. már 13ó körül be kellene fejeznem a munkát. Inkább kiveszek egy napot, nem kell 5:40-kor kelnem, rá tudok normálisan készülni, pihenni.

Amúgy én arra szavazok, hogy pályán menjünk. Egy ezres sincs a díj motor esetén. Gondolj bele mennyire szar a 3-as út, aztán állandóan lakott terület, előzgetni, stb. A pálya ehhez képest tökéletes minőségű, rááll az ember 120-130-ra és alig több mint egy óra a tényleges út.
Szerintem ne sajnáljuk rá azt a pénzt, hazafelé már fáradtak is leszünk, sokkal kevésbé stresszes a pályán lenyomni.

A részleteket megbeszéljük majd telón vagy mailben.

Üdv
Meg-meg! Én motorral megyek dolgozni szerintem, hogy onnan egyből tudjak indulni. Neked mi a terved ? Vagy majd ?
Jó reggelt mindenkinek!

Most néztem az emailemet és ott volt a válasz a Hungaroringtől. Beírtak a csütörtök délutáni csoportba, 20-30 perccel a kezdés előtt legyek a 24-es boxnál :)

Gergő, te is megkaptad a mailt?

Nagyon várom már, mert ez lesz az első pályanapom
Jóreggelt Gyönyörű idő van kimondottan itthon fetrengős, semmittevős punnyadós
Krisz, és mindenki a tegnapi Kulcsos team-ből, köszi , jó volt egyet baromkodni Hozzátok képest gyereknek éreztem magam basszígy jégerezni igazi felnőtt munka elismerésem a gyomrotoknak
Szép az a birtok GR igényes
Hááát ez egy kicsit erőőőőss!

Látom itt már túl vagytok az összes Maligám és Bohmé fokon!

(Ezt már csak irigyelni lehet igazán! )