Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rakjál már az én küszöbömre is egy üveggel
Üdv a csapatnak! ;) immár itthon, hülye a nénikétek ! Azt se tudom miről van szó! Krisz Nóri ha érdekel a rusnya pofám akkor homályosítsatok fel mikorra hova kell vinnem 2 db Jagert? Ha nem Vagytok kíváncsiak rám akkor csak csöndben lerakom a küszöbre a piát és lépek !
Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, próbált már valaki 530-as láncszettet feltenni? Elfér?

kösz
Oke Elvileg jó időt mond!
Oké, akkor ha tutira tudod, hogy mész (kivéve ha pocsék lesz az idő), akkor szólj már légyszi, mert ebbe beneveznék én is :)
Na! Pont oda kell majd irni, hogy menni akarsz!
Hát, szerintem én akkor még a "tatástól" is messze vagyok :)
Hova regisztrál be? Én csak egy email címet látok, ahol egy Balogh Katalin nevű hölgynek lehet írni. Szóval: ?
Én most értem haza....itt dörög, meg el van borulva...zuhé lesz..
csak utánatok...

na kitolom a GSR-t..irány Buda
Tatásan mi ? Lábtartón Kakucson
Ha Abdul beregisztrált, már dobom is a mail-t a Hringnek
jó lenne nem törni...
Az milyen?
Török vezetési tanfolyam?
Szerintem is M3... 10-et elmegy simán...
nálam többet is de mondjuk én nagyon"tatásan" motorozok
Szia!

Köszi a tippet. Én is főleg ott nézegettem, ill. a www.forgogumi.hu oldalon is van pár jó vétel.

Megtaláltam én is, hogy hol a nyílt nap a Hungaroring oldalán, csak azt nem tudom, hogy ti mikor mennétek (melyik csoport), ill. hogy tuti mentek-e és regisztráltatok-e már?

Ha sportgumit vennék, akkor valszeg az Metzeler M3, BT 016 Pro vagy a SportAttack lenne a kiválasztott. Vagy ott van még a Forgóguminal egy Michelin Pilot Power (nem a 2 CT) 56 ezerért.
Qualifier tényleg nem a topp, de a Qualifier RR már igen. Mindkettő volt nekem, az RR volt eddig a legjobb (legalábbis a GSR-en) az összes gumi közül.

70-ért már a legjobb (legújabb) fejlesztésű gumikat kapod meg, mondhatni bármelyiket. www.r17.hu oldalon nézz szét, páros akciók mindig vannak.

Ring miatt pedig látogass el a www.hungaroring.hu oldalra, ott a rendezvények alatt a motoros nyílt napok.
Kicsit még visszatérnék a gumi témára. Eddig nem sok gumit próbáltam, hiszen még csak 3. éve motorozom. Az SV gyári gumija után feltettem egy Dunlop Qualifiert, ami attól sokkal jobb volt, pedig nem tartják egy hű de szuper guminak.
Egy Superbike magazinban olvastam, hogy pl. a RoadSmart legalább olyan jól tapad már, mint anno a Qualifier.

Én a GSR-en lévő BT 014-et sem érzem "rossznak", pedig mai mércével az sem számít egy csúcs guminak.
Szóval ezért gondoltam, hogy egy mai, aktuális sporttúra guminak elvileg meg kell felelnie nekem, ugyanakkor kibírna egy teljes szezont.

Egy másik cimborának szintén Pilot Road 2 volt az 1000-es SV-jén és igen jól ment vele, eddig talán egy alkalom volt, hogy többé-kevésbé tudtam vele tartani a lépést.

Na meg az én gumimat sem úgy kell elképzelnetek, hogy most kb. 4.700 km után már nincs rajta mintázat, de elől, a futófelület két szélén (ott ahol a kopásjelzők vannak) már bizony elértem a jelzőket, azaz egy síkban vannak a mintázattal és hátul van ahol ugyanez a helyzet, ill. van ahol még egy paraszthajszál hiányzik, hogy szintén elérjem a jelzést.
Ezért is mondtam, hogy egy ezret talán még elfut.

Szóval ezért is vagyok kíváncsi a tapasztalataitokra. A tesztekben ui. tényleg mindig azt olvasni, hogy a mai sporttúra gumik már annyira jók, hogy aki azt állítja, hogy közúton nem elég számára az hazudik.
De én ezt nem tudhatom, nincs hozzá elég tapasztalatom. Ha azt mondjátok többen, hogy inkább szánjak rá két garnitúrát szezononként, de maradjak a sportguminál, ilyen meg olyan okokból, akkor inkább maradok ezen a vonalon.

Oké, a D 220 egy sporttúra gumi és tényleg elég szar volt, de hát az már egy őskövület, ami a konstrukciót illeti :)

Még annyit, hogy 90%-ban a Bükkbe szoktam járni motorozni, utassal, esőben mondhatni soha, autópályán pedig tényleg soha nem megyek.

Tehát ennek fényében keresem a megfelelő abroncsot. Ha 60 alatt van párja, annak örülök, de nem kizáró kritérium ha 70e párja, viszont tényleg sokkal jobb, mint a 60e alatti kategória.

Húha, jó bő lére eresztettem a dolgot :)
Mikor mennétek a ringre? Jövő hét csütörtökön? Szívesen veled/veletek tartanék, úgysem voltam még pályán. Ha már vannak konkrétumok, akkor azokat tudasd már velem.
Köszi

Legalább a gumi is megkapná a kegyelemdöfést :)
Felőlem mehetsz 2:10 alatti versenyzők között is... majd drukkolok kintről.
Délután 4-től tökéletes lesz az utcai "lassú" is. Legalább lesz élményed, hogy előzhetsz és nemcsak téged előznek.
Fent is van, akkor a 2'20 feletti utcaiba jó lesz ?
Én az Osztrák túra előtt vettem nyomásmérőt, de nem használtuk Már dobtam a Hringnek mail-t, azt irták ma kerül fel az időbeosztás, ha megvan regisztrálhatunk
Na persze, nem is tudom ki akart bevinni bennünket az erdöbe
Ja, és meg is érkezett ma az új hátsó, rohanok is felrakatni... kaptam hozzá ajándék Dunlop tankpadot és kis levegő nyomásmérőt.
Na, zavarjuk össze még jobban...
Fotó galériában találsz képeket a tegnapi lassú ringezésről. Nem kell félni, jönni kell! Majd máskor költöd az asszonyra a pénzt.