Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanezt, nem akarom keverni az első-hátsót...
Jössz akkor jövő héten? Aztán nem levágni a kanyarokat...
És most mit szerváltál hátulra ?
Szevasz,
Nekem eddig a Qualifier RR volt a legtutibb gumim, ezért is gondoltam, hogy kipróbálom a Dunlop új sportgumiját a Sportsmartot. Főleg ha ilyeneket írnak róla:
http://www.bevezetem.hu/cikk/d...
És pénztárcakímélőnek aposztrofálják (valamelyik reklámban 30%-kal nagyobb futásteljesítményt mondtak a BT16-oshoz képest)... Szóval ezért csalódtam. Bár még mindig jobban jártam mint Alme...
Kulcs a 6-os úton Dunaújváros előtt van , a 60-as kilóméternél .
Ott van a telkünk , mi onnan indulunk , mert lent leszünk .
Ebből az "ínyenc"-ezésből látszik csak igazán , hogy ez tényleg egy meleg banda , nekem a beszólásokből a "tenyérnyi hu,,,s hús az , ami megmozgatja a fantáziámat még mindíg !
Hy Krisz:)
Lehet rola szó:)
Mikor?honnan indultok?
És hol is van kulcs?
Egy igazi ínyencnek ?
Szia fruit !
Ehez volna eszed , mi ?
Aha, majd odaadom, rá irom, hogy: "Ne haragudj Tomika"
Hali, elvileg igen, holnapra már nálam lesz az új gumi.
Ha megtennéd...
Betétlapot cseréljünk?
Szia Lacosz !
Szombat-vasárnap Kulcson lesz az amerikai autó találkozó , garantált részegeskedéssel , István-Norcsi páros jön .
Iszunk , vagy vedelünk ?
Hello mindenki ! .....
Hy Vagányok:)
Abdul! Én azt tapasztaltam hogy a D-sportmax igen hamar 6-7000 ezer km oszt kész....de nem is ez a lényeg!TAPAD MINT ÁLLAT-ezért kopik,és ez így gömbölyű:)
Én most felraktam a Conti rod atac-ot-nem kopik úgy,de mikor kint voltunk,a "fehér" aszfalton jópárszor korizott a hátulja,az elején nekem is Dunlop van:)az bírta,nem "korizott"
Szóval a tapadásnak ára van,Szardinia meg ahogy montátok EXTRÉM-gumifaló:)
Abdul jövőhéten akkor mész ?
Felrakjam neked mégegyszer külön a képeket ?
Eszembe jutott miért tört el az index tartóm Valszeg akkor, amikor neki toltam a Hondának a GSR-t a bob pályánál...
Hali,

A mai beosztást itt találod: http://www.hungaroring.hu/src/...

Még én sem voltam az új módiban, így több infóm nincs. E-mailben tudsz előre regisztrálni, fizetés 4x20 percért a megfelelő időbeosztásban 15eFt.

Ha lettél volna Szardínián a te gumid se bírt volna annyit.
Alme és FNDI M3-asa kint elfogyott (kb. 3000km volt bennük), Bazsi cimbim KTM-én a Conti sport szintén elfogyott (3000km)... szóval még örülhetek is. Ja, és Yikess túra gumija is elfogyott jobb oldalon.

Úgyhogy elsődlegesen inkább ennek tudom be a gyors amortizációt, a gyári BT15 kb. 7ezret bírt ki.
Abdul, hogy van most a Ring? Lehet kimennék.
A mi motorjainkon nem tartósak a gumik. Bár nekem a Pilot Power 2CT alig kopott 5000 alatt
Oké Köszi4 Am már megtaliztam előbb képes motoron! És megnéztem tetszik szerintem hamarosan el is fogok menni megnézni de elötte felhívlak ha még addig meg lesz, és akkor egyeztetünk! Köszi hogy töltöttél fel képeket!
beléd is
Nekem pikk- pakk lejön
Bár a weboldalról max 3.5 MB/s -el tud jönni... én várnám 5-el is
jo8
előbb le kellene szedni, de amilyen gyors holnap délben meglesz
Nem olyan speckó az.... a jófajta lejátszók le tudják játszani vagy konvertáld át. Ennyi
és már meg is érkeztünk.
leszedtem az elő köteget, de nem bontja ki mert kell neki a második is