Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azon belül meg valami specko Mkv vagy ilyesmi
Látod, nem? rar
most ha ezeket leszedjük akkor még mindig következik a másik gond, hogy milyen kiterjesztésűek ezek a fájlok
neked nem is ajánlott, mert mindenki teherbe esik a végén
Hali
Egyben nem tudod felrakni valahova? Ne kelljen -nem akarok- már ennyi képet egyesével lementeni....
Szevasztok ínyencek! Ausztriában újra ;))) már megint ez sok kanyar ;)))))))))))))) szőrnyű ez busszal;((((( jocca
Mindent! Én anno a hármas szettet (kb. 25-30eFt) és a tanktáskát használtam a hosszú túrára a GSR-nél. De macerás nagyon a le-fel rakás, így ha többször utazol és sokat, akkor be kell invesztálnod egy doboztartóra és dobozokra...
Alakul, de még nem az igazi... csak Laci fotóit tudtam megnyitni vele, Fruttika és Yikess csomagja nem ok...
akkor szétszedtem kissebbekre:
part1
part2
part3
a gépet már újra indítottam , de semmi
de azért köszönöm
Szia!

Milyen böngészőt használsz?
törölni kell a cookie-kat és újraindítani a böngészőt... vagy gépet
talán helyre áll
szió , bocsika nekem nem tudsz segíteni , itt eltűntek a smajli fejeim , jobb oldalt áááááááá
Szia!

explorer és opera alatt elindul a letöltése a videónak....és látom is, hogy 5 GB, de valamiért 2 GB körül azt mondja, hogy kész.....
persze nem nyitható meg a fájj
Ötlet?
Dehát én már kint megmondtam neked, hogy hazajössz és cserélhecc :)
a Hring azért kicsit közelebb van neki
Beton-beton

Akkor lehet, hogy megyek veled, majd még agyalok rajta egy kicsit
szeretnék kérdezni valamit ? Roxi bundája festékes lett , mivel tudjuk leszedni ?
nincs smajli fejeim , eltűntek puszika
Na lemostam az út porát a motorról, hogy fényesen csillogjon a Hungaroringen. Erre mit látok? Kvára kikészített... Ezzel gondolom nem ajánlatos már egy pályázást megpróbálni... Pedig mindenhol máshol még normálisnak néz ki a gumi. Élt 5500km-t a Dunlop Sportsmart... hát tartósnak nem mondanám, így csalódás...

Ha valaki menne holnap a nevemben a ringen, szóljon reggel 9-ig, utána lemondom. Jövő csütörtökön megyek így, remélem gumi lesz addig.
elkapott pillanatok
szerinted Fruitnak nem mindegy