Mindent! Én anno a hármas szettet (kb. 25-30eFt) és a tanktáskát használtam a hosszú túrára a GSR-nél. De macerás nagyon a le-fel rakás, így ha többször utazol és sokat, akkor be kell invesztálnod egy doboztartóra és dobozokra...
explorer és opera alatt elindul a letöltése a videónak....és látom is, hogy 5 GB, de valamiért 2 GB körül azt mondja, hogy kész.....
persze nem nyitható meg a fájj
Ötlet?
Na lemostam az út porát a motorról, hogy fényesen csillogjon a Hungaroringen. Erre mit látok? Kvára kikészített... Ezzel gondolom nem ajánlatos már egy pályázást megpróbálni... Pedig mindenhol máshol még normálisnak néz ki a gumi. Élt 5500km-t a Dunlop Sportsmart... hát tartósnak nem mondanám, így csalódás...
Ha valaki menne holnap a nevemben a ringen, szóljon reggel 9-ig, utána lemondom. Jövő csütörtökön megyek így, remélem gumi lesz addig.
Egyben nem tudod felrakni valahova? Ne kelljen -nem akarok- már ennyi képet egyesével lementeni....
part1
part2
part3
de azért köszönöm
Milyen böngészőt használsz?
törölni kell a cookie-kat és újraindítani a böngészőt... vagy gépet
talán helyre áll
explorer és opera alatt elindul a letöltése a videónak....és látom is, hogy 5 GB, de valamiért 2 GB körül azt mondja, hogy kész.....
persze nem nyitható meg a fájj
Ötlet?
Akkor lehet, hogy megyek veled, majd még agyalok rajta egy kicsit
Ha valaki menne holnap a nevemben a ringen, szóljon reggel 9-ig, utána lemondom. Jövő csütörtökön megyek így, remélem gumi lesz addig.