Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Töltöm a képeket, majd nézz mail-t!
FNDI! 3:09 és 3:12-nél ott a kesztyűnk... ennyi
TT
oké dolgozom rajta

Várjuk a többit!
Az "inyenceknek" egy kis előzetes a hétvégéről.
Legközelebb jövő csütörtökön lesz, aztán már csak 3 alkalom Augusztusban és ennyi az idei Hungaroringes motoros nyílt nap idénre.
Simára kopott. Pl. Yikess FJR-én jobb oldalon tükör sima volt a gumi... nem középen, oldalt!
Kint nem kellett venni, hazafelé futón/buszban voltak a motorok. Modern kori edzőtábor volt.
na erről lemaradtam. Majd legközelebb, de köszi.
Mi az, hogy elfogyott a gumijuk? És mit csináltak, vettek kint újat?
beszéljünk már, hátha tudunk egy kupacban lakni van már néhány lehetőség, kellene egyeztetnünk
Fel állitod Krisz sátrát ? Ragasztó szalag legyen nálad!
szasztok
majd felállítjuk a szobában a sátrat, hogy meglegyen a filing
Pedig abba az a buli! Lehet inyenckedni
megcsináltam magamtól áááááááá már van smajli,
Arról beszéltünk az Fndivel , hogy a sátrazás már nem nekünk való , és ha véletlenül velünk akar bulizni egy lányosztály , akkor tudjanak hol !
Szia !
A szállás jó lenne .
Kukibácsival jó lenne ! ,
Nem sátrazni akartok ?
szia drága mi is megyünk, Kájjal már beszéltünk róla, mi lenne ha összefognánk? van egy srác, aki Parádon lakik, próbál valami jó kis szállást nekünk intézni, vagy nem akartok velünk találkozni?
Áll , csak a szállást kell még lekonkretizálni , nem tudom még hányan megyünk .
Télleg,jo hogy látom.Jön innen valaki sirokra?Én ottleszek
Krisz bácsi, Sirokkal mizu? Áll a program ?
Hát akkor húzzanak bele, hogy tudja tervezni Ha fent van és már tudunk valamit, akkor megbeszéljük hogyan tovább
A 2:20 feletti csoport a lényeg elsősorban , sajnos még nem rakták ki a jövő heti időbeosztást. De eddig az új szervezésben (ez a mai a második), mindig a lassúak zárták a nyílt napot délután. Szabit én sem akarok kivenni.
Kéne! Ugyanígy a délutáni csoportba akarsz ? Mert az lenne jó nekem is, nem kéne szabit ki vennem.
Hringen nem izgi, mert nincs murva