Szia Laci
A vállamolyan amilyen , de ma gurultamvele egy közelit
Hívott egy álltalam nagyra tartott motoros cimbim, vele sikerült kideriteni, h nemkéne vaxos autósamponnal motorgumit mosni, mert az nem egy életbiztosítás! Persze Én a perec előtt 2 nappal ezt tettem Mikor a Para átjött a motorért Ő is egybőlazt szúrta ki, h fénylik a gumim pereme mind a két oldalt
Azt a tanácsot kaptam, h zsíroldós dörzsis szivacsot neki, azt had szóljon a sika-mika! Na Én adtam neki másfél órán keresztül ráment 2 és fél deci cucc 2 szivacs meg 1 körömkefe, most úgy tünik, h a hiba elhárult
Szia! Először is ha Fórumozni szeretnél akkor tölts fel magadról fényképet akkor úgy hitelesebb leszel egy kicsit! ( Ez csak Jó tanácsként írom) Másodszor megnézném a mocit is de nem látom képek kellenének!
A gumiról annyit hogy konkrétan a Tiednek nem tudni mi az oka? De én elég sokat cserélek gumit és az M3-ből 3 garnitúrát koptattam már el DE eddig az első kettő meg se moccant mint a beton, esőben kevés vagy sok mintával "kímélősen" haladva mindegy ! Ahogy Para írta az életemet nyugodtan rábíztam eddig! De a harmadik garnitúra alatt vagy öt-hat alkalommal hajmeresztő módon megcsúszott a hátsóm ! És akkor Én ott minden esetben visszafordultam és Nem találtam az útban, az úton, magamban, a körülményekben olyan jellegű hibát ami indokolta volna ? Gumin sem és a gumi nyomás gyári érték ? Ennyi ! És újra meg újra megcsúszott aztán kuka! Rossz széria ? Lehet ! Henti ne kockáztass cserélj ! És ha van ideged küld be kivizsgálatatni de,,,,,,,,, ?
http://www.mammutmail.com/?act...