Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÍNYENCEK A Képeim innen letölthetőek !

http://www.mammutmail.com/?act...
Szia Marci Örülök ha megoldódik a vállad és a gumi is ! És GÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Benne vagyok
Azért mondtam, hogy óvatosba, pihentesd csak a csápod, ha meggyógyul akkor majd fel avatjuk
Szia GTbari
A csapatás azért még durva megfogalmazás, de kupálódik
Miféle betegség ez, h melózni tudok vele motorozni meg nem Jó volt menni egy kicsit
Szia Hentibácsi!
Akkor most már lehet csapatni óvatosba
Szia Laci
A vállamolyan amilyen , de ma gurultamvele egy közelit
Hívott egy álltalam nagyra tartott motoros cimbim, vele sikerült kideriteni, h nemkéne vaxos autósamponnal motorgumit mosni, mert az nem egy életbiztosítás! Persze Én a perec előtt 2 nappal ezt tettem Mikor a Para átjött a motorért Ő is egybőlazt szúrta ki, h fénylik a gumim pereme mind a két oldalt
Azt a tanácsot kaptam, h zsíroldós dörzsis szivacsot neki, azt had szóljon a sika-mika! Na Én adtam neki másfél órán keresztül ráment 2 és fél deci cucc 2 szivacs meg 1 körömkefe, most úgy tünik, h a hiba elhárult
Ez még az oda úton volt, úgyhogy szerintem már reggel lerendezte a kocsiba, csak a mihez tartás végett
jól megrakhattad éjjel a szo(p)bában,hogy ennyire púpos maradt a seggén a gatya,,,szerintem kifordult az aranyere
GSR-750
Csak a ragasztó szalag otthon ne maradjon!
Vagy csináltassunk egyen pólót, "Nem vagyunk buzik, csak ínyencek!" felirattal
nekem is kell ilyen poló
kicsiben is tudunk nagy cirkuszt csinálni szerintem
,,,,,,,,,,hány személyes sátrat vegyek,,,,,,,,,,,,,
CIRKUSZI MÉRETŰT !
A félreértések elkerülése végett lassan be kell szerezni egy ilyen pólót a következő túrára...
Sziasztok:)
Jók a képek:)
Köszi mindenkinek:)

És most megyek, és kiveszem én is a db-killert a kipu-ból
Jóreggelt ínyenc banda
Szia! Először is ha Fórumozni szeretnél akkor tölts fel magadról fényképet akkor úgy hitelesebb leszel egy kicsit! ( Ez csak Jó tanácsként írom) Másodszor megnézném a mocit is de nem látom képek kellenének!
HI neked hogy van a vállad

A gumiról annyit hogy konkrétan a Tiednek nem tudni mi az oka? De én elég sokat cserélek gumit és az M3-ből 3 garnitúrát koptattam már el DE eddig az első kettő meg se moccant mint a beton, esőben kevés vagy sok mintával "kímélősen" haladva mindegy ! Ahogy Para írta az életemet nyugodtan rábíztam eddig! De a harmadik garnitúra alatt vagy öt-hat alkalommal hajmeresztő módon megcsúszott a hátsóm ! És akkor Én ott minden esetben visszafordultam és Nem találtam az útban, az úton, magamban, a körülményekben olyan jellegű hibát ami indokolta volna ? Gumin sem és a gumi nyomás gyári érték ? Ennyi ! És újra meg újra megcsúszott aztán kuka! Rossz széria ? Lehet ! Henti ne kockáztass cserélj ! És ha van ideged küld be kivizsgálatatni de,,,,,,,,, ?

Köszönöm
Nem buzik !
Ínyencek ! , , ,