Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gina hátulról kormányzott?!
Már túl vagy rajta, vagy besokaltál a hétvégén? Szerintem már 7 méter mélyen alszik. Lefárasztottam ma.
Egy kicsit elfáradt a hátsó fékem a kacskaringós uton, meg valahol szivárog az olajam is, meg elakadtam egy másfél méter széles uton és nem tudtam megfordulni csak nagy nehezen, mivel nem tudta hogy hol a p....-ba vagyok már mindenhol keresett. ( én meg egy privát útra hajtottam be véletlenül) szóval tényleg lefárasztottam ma. Nem kicsit. Nagyon!
pisis husit is szeretik az ínyencek,,,,az igazi ínyenc az nem válógatós
Szia pusti !
De bírom , csak ennyit még aznaposan sosem motoroztam , néha a csajom döntött helyettem , mert kanyarban majdnem okádtam ! ,
Mi is elvoltunk itthon,,,,,pótoltuk az elmaradt túrákat,,,,,nopara minden benzinkúton lecocókázott,,,,ideges volt,féltem tőle,így hagytam magam,,,meg bejárattam a Bandinellit is,,,már ezret belecsavartam,,,,megbízható és tökéletes,,,továbbá a Henti GSRje nem bírta legyorsulni,meg egy CBR 600f sem,,,,,ez valami mutáns Bandit,,,,botrány ahogy megy ki kell próbáljad már
pont méretes kezem van mindig idomul ahhoz, amit éppen meg kell fogni
Igen , de nem volt pisis ! , ,
tegnaptól csak Máriatzelli barnát vagy zöldet iszik
Nem , tudok titkot tartani , itt az a lényeg , hogy nem buzizunk ezentúl , csak simán ínyenc és kész ! , , ,
mi van veleeeed,beteg vagy? Te meg a jéger nem bírjátok egymást?!
Bepótoltad a 4 napot 2 óra alatt? Nem semmi! Vagy leellenőrizted, hogy a tesóm amit mondott az megállja-e a helyét?
Háát , nem tudom mekkora kezed van , de pofont nem kérek tőled ! , ,
Elmondta hogy lecsárázott múltkor a titkos talcsin?!micsoda egy lepcsesszájú,,, meg divatos is vagyok
De a szerelmünket nem teregetted ki,nem mesélted el remélem,hogy mikor egy szobában aludtunk nálad,átszöktél a takaróm alá,ugye nem?!
Szia Norcsi !
Istvánnak szeretném üzenni , hogy igyon már helyettem egy jagermacit , mert én már nem bírok ! , ,
Biztos, hogy ez a tesóm? Vagy addig nem mert kinyilni mig ott volt a nővérkéje?
Kukisbácsi !
Hiányoztál onnan nagyon , mocskos esték voltak , de jókat is motoroztunk !
És képzeld , azt is tudom most már , hogy te nem buzi vagy , csak ínyenc /by Alme/ ! ! ! , , ,
Na szépen vagyunk! Ti csak annyira vagytok oda, mint mi egy jó kis virsliért főtt tojással! Mustárral, ketchuppel, vagy majonézzel. Ki hogy szereti
nem csalódtam Benned
Kéri Ferit csókoltatom, én meg üzenném neki, hogy én sem tudom mi mit vagyunk oda egy kisujjnyi hugyos virsliért
Nem bazdmeg , öt perc alatt lezuhanyoztam , de négy nap után megadtam a módját !
Hisz ezt mindenki tudja hogy nem azt ....... és nem akkor........
Szia!
Nagyon bebasztunk minden este , szóba kerültek a csajok , én nagyon lelkesedtem , de a Kéri Feri lehűtött egy mondattal minket :

-Nem tudom mit vagytok oda azért a tenyérnyi hugyos húsért ! ! ! , , ,