Már túl vagy rajta, vagy besokaltál a hétvégén? Szerintem már 7 méter mélyen alszik. Lefárasztottam ma.
Egy kicsit elfáradt a hátsó fékem a kacskaringós uton, meg valahol szivárog az olajam is, meg elakadtam egy másfél méter széles uton és nem tudtam megfordulni csak nagy nehezen, mivel nem tudta hogy hol a p....-ba vagyok már mindenhol keresett. ( én meg egy privát útra hajtottam be véletlenül) szóval tényleg lefárasztottam ma. Nem kicsit. Nagyon!
Mi is elvoltunk itthon,,,,,pótoltuk az elmaradt túrákat,,,,,nopara minden benzinkúton lecocókázott,,,,ideges volt,féltem tőle,így hagytam magam,,,meg bejárattam a Bandinellit is,,,már ezret belecsavartam,,,,megbízható és tökéletes,,,továbbá a Henti GSRje nem bírta legyorsulni,meg egy CBR 600f sem,,,,,ez valami mutáns Bandit,,,,botrány ahogy megy ki kell próbáljad már
Elmondta hogy lecsárázott múltkor a titkos talcsin?!micsoda egy lepcsesszájú,,, meg divatos is vagyok
De a szerelmünket nem teregetted ki,nem mesélted el remélem,hogy mikor egy szobában aludtunk nálad,átszöktél a takaróm alá,ugye nem?!
Kukisbácsi !
Hiányoztál onnan nagyon , mocskos esték voltak , de jókat is motoroztunk !
És képzeld , azt is tudom most már , hogy te nem buzi vagy , csak ínyenc /by Alme/ ! ! ! , , ,
Egy kicsit elfáradt a hátsó fékem a kacskaringós uton, meg valahol szivárog az olajam is, meg elakadtam egy másfél méter széles uton és nem tudtam megfordulni csak nagy nehezen, mivel nem tudta hogy hol a p....-ba vagyok már mindenhol keresett. ( én meg egy privát útra hajtottam be véletlenül) szóval tényleg lefárasztottam ma. Nem kicsit. Nagyon!
De a szerelmünket nem teregetted ki,nem mesélted el remélem,hogy mikor egy szobában aludtunk nálad,átszöktél a takaróm alá,ugye nem?!
Istvánnak szeretném üzenni , hogy igyon már helyettem egy jagermacit , mert én már nem bírok ! , ,
Hiányoztál onnan nagyon , mocskos esték voltak , de jókat is motoroztunk !
És képzeld , azt is tudom most már , hogy te nem buzi vagy , csak ínyenc /by Alme/ ! ! ! , , ,
-Nem tudom mit vagytok oda azért a tenyérnyi hugyos húsért ! ! ! , , ,