Ha már így belecsöppentem a fórumba, akkor adok 1-2 tippet.
A d211-est kicsit sokallom a motorra és nem olcsó gumi.
Bridgestone bt003, Michelin power one, Metzeler racetec. Ezek azok a gumik, ami igazán sportos gumik. Habár hamar kopnak és drágák, de én úgy gondolom tapadás az elsődleges.
Nekem Pirelli supercorsa sc03-as van fenn, lehet neki aprítani. Csak ajánlani tudom. De ha érdekel használt gumi, nemsokára eladó lesz az sc03-ason. Újonnan vettem, de én csak a szélét használom, közepe meg alig fogy. De természetesen a szélén is maradni fog még nafta
45%-nál jár a feltöltés, majd szólok ha kész, de pont a nap második fele ért át hamarabb, úgyhogy azokat kapjátok meg előbb Jocee email cimét nemtod véletlenül ?
Ha már így belecsöppentem a fórumba, akkor adok 1-2 tippet.
A d211-est kicsit sokallom a motorra és nem olcsó gumi.
Bridgestone bt003, Michelin power one, Metzeler racetec. Ezek azok a gumik, ami igazán sportos gumik. Habár hamar kopnak és drágák, de én úgy gondolom tapadás az elsődleges.
Nekem Pirelli supercorsa sc03-as van fenn, lehet neki aprítani. Csak ajánlani tudom. De ha érdekel használt gumi, nemsokára eladó lesz az sc03-ason. Újonnan vettem, de én csak a szélét használom, közepe meg alig fogy. De természetesen a szélén is maradni fog még nafta
E-mail címem: majer.norbert05@gmail.com
Köszönöm a képeket előre is. Nézek én is rólatok, hátha készült 1-2 döntögetős fotó
Köszönöm a képeket jók lettek. Amúgy ti is jól tekertétek a gázkart. Néha a frászt hoztuk egymásra, de jó volt
adatlapot lenné kedves kitölteni
grat a vashoz , jól döntöttél, nagyon jó motor a GSR
Itt egy kép róla.
Na, ki, milyen gumit ajánl, sportgumi felé hajlok jobban.