Sziasztok
Csak éssze! Tudtommal eza megoldás azországban überritka, sőt megkockáztatom egyedi
Ha illenet szeretnél, 500€ a számlámra és az írásos beleegyezésem szükséges ez van
Hallottunk már öcsi-t szólni....
Amúgy egy telefon mikrofonja sokkal jobb hangrögzítésre.... mert ugye az meg direkt hangra van fejlesztve.
Vedd fel telefonnal a hangot, a képet az EOS-al és vágd össze!
Hát igazság szerint videót szerettem volna... Az "ilyen volt" el is készült már tegnap, viszont magasabb fordulaton valamiért elég gáz hangja van a videónak. Egy Canon EOS 500D-vel vettem fel HD minőségben, de gondolom a fényképezőgép beépített mikrofonja nem az ilyen erősségű hangokra lett kitalálva. Na majd megpróbálok összehozni valamit ha fent lesz az új dob. Legrosszabb esetben "csak" képet fogok közzétenni.
Na jó, 70%-ban meggyőztetek, egyelőre marad a katalizátor. :)
Amúgy szombaton megyek Öcsi bácsihoz, nála csináltattam az új dobot. Kíváncsi leszek a hangjára. Lehet hogy meghallom és nem is lesz már olyan fontos kivenni a katalizátort. :D
Hang?
Hát elég kemény ám a hangja hátsó dob nélkül.... katalizátorral is.
Ez kevés lenne? Ne viccelj....
Elég nyitott az egyébként katalizátorral is, mivel a katalizátor az nem fojtás a rendszerben. Szépen is néznénk ki....
Azon áramlik rendesen a gáz, ne aggódj ezért.
aztán majd meglássuk
kár hogy elfelejtettem lefotózni
Megpróbálom a telefonnal még egyszer, oszt meglátjuk.
Csak éssze! Tudtommal eza megoldás azországban überritka, sőt megkockáztatom egyedi
Ha illenet szeretnél, 500€ a számlámra és az írásos beleegyezésem szükséges ez van
Amúgy egy telefon mikrofonja sokkal jobb hangrögzítésre.... mert ugye az meg direkt hangra van fejlesztve.
Vedd fel telefonnal a hangot, a képet az EOS-al és vágd össze!
ez a videón egy shark dob,amilyen Henti GSR-én is van és ez katalizátorral is elég komolyan szól...
Amúgy szombaton megyek Öcsi bácsihoz, nála csináltattam az új dobot. Kíváncsi leszek a hangjára. Lehet hogy meghallom és nem is lesz már olyan fontos kivenni a katalizátort. :D
A legolcsóbb megoldás, ha "kibelezed" a katalizátor hordozó anyagot a csőből.
A lambda szondát hagyd benne.... az jó a motor működéséhez.
Hát elég kemény ám a hangja hátsó dob nélkül.... katalizátorral is.
Ez kevés lenne? Ne viccelj....
Elég nyitott az egyébként katalizátorral is, mivel a katalizátor az nem fojtás a rendszerben. Szépen is néznénk ki....
Azon áramlik rendesen a gáz, ne aggódj ezért.