Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi meg érkezünk amikor érkezünk De 10re szerintem mi se érünk oda...
kimegyek mindenképp...de csak dél körül...
ha lesz holnap kedvem akkó bemegyek megpróbálom jóeja 42es
aztán majd meglássuk
Á az erős túlzás Vasárnap akkor pogram ? Itt a futó a garázsban, holnap ráműtjük a kutyust, vasárnap reggel uccu
fotoshop mágus...
El is felejtettem.... zavart a piros a háttérben.... kiiktattam
Akkor meg pláne
euromotornál ez 50 kakas...
Az pont menne az új kupakhoz
nekem a tükör és annak rögzítése tetszett a leg jobban

kár hogy elfelejtettem lefotózni
ugyanahoz a szerelőhöz járunk. Sok baja van, de ami megfogott az a vezérműlánc-csere.......Old, mennyi van abban a motorban?
?
találkoztam tegnap Old motorjával. Csúnya látvány volt....
teljesen jó...
Nah, feltöltöttem IDE a videó tömörített változatát, lehet mosolyogni rajta. Nagyon gáz, úgyhogy nemsokára leszedem.

Megpróbálom a telefonnal még egyszer, oszt meglátjuk.
Sziasztok
Csak éssze! Tudtommal eza megoldás azországban überritka, sőt megkockáztatom egyedi
Ha illenet szeretnél, 500€ a számlámra és az írásos beleegyezésem szükséges ez van
Hallottunk már öcsi-t szólni....
Amúgy egy telefon mikrofonja sokkal jobb hangrögzítésre.... mert ugye az meg direkt hangra van fejlesztve.
Vedd fel telefonnal a hangot, a képet az EOS-al és vágd össze!
Hát igazság szerint videót szerettem volna... Az "ilyen volt" el is készült már tegnap, viszont magasabb fordulaton valamiért elég gáz hangja van a videónak. Egy Canon EOS 500D-vel vettem fel HD minőségben, de gondolom a fényképezőgép beépített mikrofonja nem az ilyen erősségű hangokra lett kitalálva. Na majd megpróbálok összehozni valamit ha fent lesz az új dob. Legrosszabb esetben "csak" képet fogok közzétenni.
ha fent van a dob,a minimum hogy képet kérünk róla
tuti,hogy szépen fog szólni katalizátor piszkálás nélkül is

ez a videón egy shark dob,amilyen Henti GSR-én is van és ez katalizátorral is elég komolyan szól...
Jah... öcsi... hidd el, nem lesz fontos kivenni!
Na jó, 70%-ban meggyőztetek, egyelőre marad a katalizátor. :)

Amúgy szombaton megyek Öcsi bácsihoz, nála csináltattam az új dobot. Kíváncsi leszek a hangjára. Lehet hogy meghallom és nem is lesz már olyan fontos kivenni a katalizátort. :D
Ez közel így szól katalizátorral is, szerintem.

A legolcsóbb megoldás, ha "kibelezed" a katalizátor hordozó anyagot a csőből.
A lambda szondát hagyd benne.... az jó a motor működéséhez.
Hang?
Hát elég kemény ám a hangja hátsó dob nélkül.... katalizátorral is.
Ez kevés lenne? Ne viccelj....

Elég nyitott az egyébként katalizátorral is, mivel a katalizátor az nem fojtás a rendszerben. Szépen is néznénk ki....
Azon áramlik rendesen a gáz, ne aggódj ezért.