Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A katalizátort nem is a teljesítmény növekedés, hanem inkább a hang miatt szerettem volna kiszedni. Kap egy nyitott dobot, és mivel már van bent egy K&N légszűrő, ezért alul-felül nyitottá szerettem volna tenni.

Egyébként ez alapján jött az ötlet, szerelmes lettem ebbe a hangba:

http://youtu.be/NLui9w6OXwI
Szia!

Elsősorban.... miért is akarod kivenni belőle a katalizátort?
Teljesítménynövekedésre ne nagyon számíts, a katalizátor nem folytja le a kipufogó rendszert.
Ez a blokk olyan, amilyen....kicsit lehet finomítani...de ha valakinek kevés ( ), akkor kell venni erősebb motort!

1. Leveszed az összekötőcsövet. Szétvágod és kikaparod belőle a katalizátort. Lambda szonda marad a csőben.

2. Lecseréled az egész összekötőcsövet és a lambda szonda csatlakozójára rádugsz egy kis kegyerét, ami egy optimális jelet küld az ECU felé, azaz mintha optimális lenne a levegő-benzin keverék a motorban Ez a valóságban nem biztos, hogy úgy lesz, de mivel a lambda változó értékeihez képest nem szabályoz az ECU, így "azt hiszi" az ECU, hogy minden optimális.

Én nem bajlódnék vele, felesleges.
szerintem ne piszkáld a katalizátort...felesleges
Sziasztok!

Ahogy néztem egy párszor ki lett már vesézve itt a fórumon ez a katalizátor kivétel téma. Ha valakinek van konkrét tapasztalata a kiszereléssel, a szükséges egyéb módosításokkal, illetve a végeredménnyel kapcsolatban, megköszönném ha dobna egy mailt.

Köszi!
sosem fogod megtudni
Bammeg ! Sört hoztál a táncikáló nénivel

Ki kíváncsi rád
Tenx Kapitány most gyere most itthon vagyok
Tybee átdobnád az össz képet amit csináltál kukucson ide laci.andre@gmail.com Tenx
nem hiszem, mindössze annyi az ára, mint a nevesebb Yoshimurának.
A gyári dob gányolásának én nem vagyok híve. A Yoshik sajna nem olcsók, de minőség, és igényes. Nézz szét az ebayen is.
Bódis sokkal jobb, Németországban az a NUMERO UNO !
Itthon lehet hogy ciki? Mert magyar?
Tybee!

Van még egy pár kép a tréningről: itt

2.rész
köszi a képeket...
Na, jóccakát!
Tudod így vettem.. az előző tulajnak így ment át vizsgán.
én még alig mentem vele
Az is jó! De párban legyen!
Meg ne halljam még egyszer, hogy olyan hátsóhoz a gyári első van fent!
Az elsőt is vedd le és párban legyenek, az a legjobb.
Átment mail-ben a kép? Most METZELER RACETEC van rajt.
Hát én nem is.....

Metzeler M3-at rakj fel és CSAKIS PÁRBAN ! Majd az elsőhöz mehet egy második hátsó is. De mindig párban maradjanak az M3-asok.
Én szedek itt egyedül Béres cseppet?
Kösz a leírást Gino!
Üdvözlet mindenkinek!
Az asztali gép ilyen fos lassú és csak így haladt
Tybee, egy hozzászólásba egyszerre 6 képet is feltölthetsz.