Sziasztok , jó vasárnap volt
Örültem, h sok "GSR"-essel találkoztam , jó volt látni az arcotokat
Délután Sipi apátok vett a szárnyai alá 1 laza Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Szentendre karikára, jó volt Api köszi a tanácsokat és hogy nem tüntél el
Kakucsra vissza, nagyon jól mentetek, Para bari viszi a pálmát, de Krisz előtt is le a bukóval szépen terelgette aztanagy dögöt! GT elsőre, hopp, térd le Jocee, Wasp ahogy szokta, élvezte a pályát, FNDi óvatosságameglepő volt,de voltrá oka
Fndi, bakker, jól lehúztuk a motort,alig birtuk leoldani
ui: csak a többieknek...... nem félreérteni
A fehér motor és a helyszín!
Tehát a fehér motoros ugyanarra a helyszínre csalogat mindig gyanútlan motorosokat és ......
Gino nincs mit megköszönni. ....Jó hogy te is velünk voltál!
Pontosan 2 évvel ezelőttről!
Örültem, h sok "GSR"-essel találkoztam , jó volt látni az arcotokat
Délután Sipi apátok vett a szárnyai alá 1 laza Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Szentendre karikára, jó volt Api köszi a tanácsokat és hogy nem tüntél el
Kakucsra vissza, nagyon jól mentetek, Para bari viszi a pálmát, de Krisz előtt is le a bukóval szépen terelgette aztanagy dögöt! GT elsőre, hopp, térd le Jocee, Wasp ahogy szokta, élvezte a pályát, FNDi óvatosságameglepő volt,de voltrá oka
Nadrágba és dzsekibe is tettek pár centit és új cippzár is került körbe. 20e körül volt a vége, grátisz tisztítással. Garanciát is vállalnak.