Gekko és Mindenki!
Méla hallgatásba burkolódtott mindenki a balatoni gurigával kapcsolatban.
Tudom, ma Kakucson van a Klán színe-java.
István és Nórcsi, - az új motoros lyány ,- előre mentek, Agárdon halaznak, majd 12 órakor Veszprémbe, a beérkező jobb oldali benyakúton találkozunk. Onnan B.Füred, fagyi, kávé, hal, séta a promenádon! :-)) oszt vissza Fehérvár Gánt és haza! !
Aki bújt, aki nem én megyek!
Csatlakozik még valaki?
Jaa olyanon máá vótam 4X Zircen, 4X a Pilisbe, 3X a Mátrába, továbbá 3 Kakucsi tágítás 1 Hring és egy Szlovákiai tanfolyamon is részt vettem
Ha ez selenneelég, akkó eemesélem, h a 100 lóból álló általa idomitott ménesét is áthúztam Érdre , de........................soha nem fogok úgy motojozni mint ez az ÁLLAT akárhogy vergődök
Igazoltatott már motoros rendör,megjegyezte szép a hangja öcsimester kipufogojának.A müszakirol meg annyit,ha nem NKH-hoz viszed a motort,hanem vmi egyéb vizsgaállomásra,akkor nemszolnak érte.Természetesen nemárt elötte bemenni,és megkérdezni hogy nekik nem gond-e.Nekem simán átment öcsivel a müszakin,belekötés nélkül
Méla hallgatásba burkolódtott mindenki a balatoni gurigával kapcsolatban.
Tudom, ma Kakucson van a Klán színe-java.
István és Nórcsi, - az új motoros lyány ,- előre mentek, Agárdon halaznak, majd 12 órakor Veszprémbe, a beérkező jobb oldali benyakúton találkozunk. Onnan B.Füred, fagyi, kávé, hal, séta a promenádon! :-)) oszt vissza Fehérvár Gánt és haza! !
Aki bújt, aki nem én megyek!
Csatlakozik még valaki?
Ha ez selenneelég, akkó eemesélem, h a 100 lóból álló általa idomitott ménesét is áthúztam Érdre , de........................soha nem fogok úgy motojozni mint ez az ÁLLAT akárhogy vergődök
mi van ma kakucson
Kb. mikor érnél Óbudára?
371-es végű