Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátulról kitolták alolam a motorkámat
Mi történt, édesem?
azért kellett mert na
de én jól vagyok,bicegek de megmaradok
Szia!

Na neeee............ ezt most miért kellett?

Jól van, drága?
igen,az az én bal lábam-térdem...eddig sem volt pipaszár lábam de most egy mamutéhoz hasonlít bokától combközépig
tegnapi nap termése:
Sziasztok!

Holnap Kakucson lehet motorozni ? mert vasárnap drift nap csak azért kérdem
Menj csak vele 11.000 feletti fordulatszámon 13.500-ig.... rájössz, hogy nem fojtott
Jó estét!
Szia!
Üdvözlet!
Lehetséges....
Ezért kérdeztem, hogy Magyarországi-e motor....és az, tehát tuti a papír fojtott csak
Üdv a Klánnak!
Elkészült a gyakorló vezetéstechnikai pályánk Kakucson most hétvégén kint leszek, tréningezni! Ezentúl nem a bukótérben lesz a tréning, hanem hátul a pálya mögött szélcsendes helyen. Szombaton drift van a nagy pályán! Legközelebb húsvét szombat-vasárnap lesz e következő vezetéstechnikai tréning! Akinek van kedve az jöhet egy ilyenre, kedvezményes áron!
Olaszok és franciák fojtják. Nem csak a GSR-t hanem a 636-ot is.
A K6-osokat lehetett 25-re csinálni, mivel 2006-ban jelent meg a motor és akkor elsőként azt lehetett okosítani a járműkísérő lapon, amit akartak....új volt a bringa.
2007-ben is megpróbálták ezek szerint, valószínű valahol vidéken....ahol nem ismerhették még a típust annyira...
Nem, K7, fekete...lombardos visszavett
amikor nézegettem annó a használtautón a hirdetéseket
volt egy-két 25kW-os GSR
Milyen színű ez a motor? K6 kék?
Magyar a gép, én is csodálkoztam...kawának vannak 25-ösei, de a suzukitól nem hallottam még...
tudomásom szerint nincs fojtott GSR600-as
Esetleg ha kintről lett behozva, de ott sem hiszem, hogy le lett volna fojtva.... minek 100 LE alatt van, ott nincs ilyen teljesítményadós lehúzásos buziság
Na ha még egyszer a kezem közé kerül, kivallatom alaposan
nem
Unokaöcsémnek is ugyan ilyen a 650es SV-je.Papiron 25Kw,a teljesitményado miatt,amugy semmi buhera nincs benne