Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen-igen, igy futón motorral Most, hogy Jocee eszembe juttatta, valóban inkább az autópályán mennék, vagy minimum a 3ason, mert arrafelé nem ismerem az utakat
Netedd..............iszonyat szarok az utak.Simán a 3-as úton döngess végig majd az M31-en a nullásig onnan az M5 leágazásánál alsónámedi felé az 5-ös útra lyukadsz ki.Jobban jársz de te tudod...........én tavaly voltam jászberény környékén.
De jó hogy itt vagyok....gyerelejóisten......
Ez mondjuk pont kiment a fejemből Van benne igazság
De ha kocsival jössz, akkor jobb az autobahn, nem?
Henti ez az amit beszéltünk Ide kéne odatalálnunk mind a kettőnknek
Arról nem volt szó
Futóra felpakolom
Várjá előtte megnézem tudok-e felvenni hitelt... ha esetleg én nyerném a versenyt
deee ugye motort is hozol?
Rendben .
Motorosszerkót hozzál mert vettem a robogóra félverseny gumikat / olyan mint a gumicukor / , és rendezünk egy : Ki fényezi le a robogómat a legnagyobb perec után " című versenyt !
ezt meg is beszéltük.....
Meg, akkor lehet, hogy viszem egy haverom, jó nagy fényképezővel
Ezeket megoldom , a lányok úgy is kocsival jönnek , el is hozzák , hadd szóljon !
mondtam hogy nem nagy vasziszdasz.....csak legyenek csajok akik megpucolják a krumplit.....

meg kell műanyag edény....eldobhatós tányér,,,,stb....
Hozzad nyugodtan , tavalyelőtt több ilyen csajos guriga volt , én örültem neki , mert sokat dolgozom , hétvégén meg motoroztam , a kis család meg húzta a száját jogosan !
Ja , ha csak ennyi kell és te megfőzöd , akkor állom az egész kaját .
Lehet, hogy én is kocsival megyek, asszonypajtás is jönne, de még kiderül
én hozok bográcsot, tűzifát, a hozzávaló fűszereket, és a lebbencstésztát.....kell szalonna fél kiló húsos szalonna....meg krumpli, attól függ hányan leszünk...
Beszállok a kajába természetesen .
Köszönöm a felajánlást , jó volna egy kis hangulatot vinni a dologba ! , ,
Én nem tudom mi az a slambuc , de ha van benne rántott hús akkor jöhet .
Tavalyelőtt voltak csajos gurulások , tavaly ez valahogy kimaradt , jó volna egy ilyesmivel nyitni a szezont !
viszek bográcsot ha gondoljátok, meg főzhetek is valamit,,,,egy slambucot lehetne csinálni, az nem nagy érvágás senkinek....szal úgy is kocsival viszem a motort, tüzifát is vihetek.....