Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

körzőheggyel , beöncsük hibajavítóval, aztat meg leragasszuk tikszóval úgy örök lesz mint a szegénység
este leszek,,,,,,,,,,,,,
Ha mást nem, legalább kővel belevéssük a nevünk a betonba
majd kakucson karcolunk,,,,,,,,,
csak....
émmeg asszeretném ni, h a bütyök + a tutajos mi a faszér nem a tüskevás topikba karcolgat máá várja őketa matula bácsi a vasút állomáson a leszart kilóméterkőnél
Köszönöm a gyors segítséget !
Aki anno a tápot elédhányta az foglalkozhatott volna azzal is, h mi a fasznak jár a gyerek az iskolába
nem azért, h okosabb legyen, hanem mert kötelező volt marhajózska
áááááááááááááá !ez nem egy gixer 600
ez kurva jó volt,mindjárt lefordulok a székről,,,,,,,,,,,
akkorjóvanakkor.....

maradj otthon,oszt igyál egy sert
te állat ,,,,,,,,
Sziasztokok!

Aztasszeretném mekkérdezni hhhoooogy, vettem egy kempingbiciglit, de nem fér rá a kemping-gáz, csak a kemping-sajt igy viszont nem engednek bea kempingbe....namostaaaa kérdésem a következő:
ha leveszem az indexburkolatot, és annak a helyére teszem a sajtot, a pakktartóra pedig felkendácsolom a gázt az jó, vaaaagy, hagyjam a szinestelevizzijó tetejin a gázt, farzsebbe a sajtot, és maradjak itthon az anyám picsáján?

nem kell a leőmlőt buzerálni, ki jön anélkül
a hátra nagyobb az okosabb mert úgy megmarad a gumiágyas elsőlánckerék ami még csendesebb is + nem eszi meg a lánc a vezetőjét

a problem csak az hogy nem nagyon van hozzá hátsó, ill. kevés helyen lehet beszerezni
Sziasztok !

Hátsó dob cserénél le kell lazítani az egész kipufogót a leömlőktől , vagy simán kifér a segédváz alól ?

Köszönöm...
Üdv, az előre1-el kissebb az okosabb, itt többünknek így vanés nyomatékosabb tőlle a motor
Én cserélném az első-hátsót is, úgy az igazi, bára sövön pirelli elől, M3 hátullal kezdtem és nem volt gáz! M3 párat még talán kapsz 50 papiré