Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorodra pedig szükség volna , az is 600-as , gyalázkodni szeretnék a Parával .
Pedig ha tudnád, akkor már rég megkávéznál a kúton mire utolérnénk
mikrobusz!
Többször mondtam már a Parának , hogy azért nem előzöm meg őket , mert nem tudom , hogy merre megyünk .

, ,
Minden rendbe tesa
De nem tudom lábon vinni a motort, kocsival kell mennem, hogy a királylány is velem legyen......
, ,
készits útvonaltervet, dobd ide fel, mondom, h hol és mikor tanákozunk Így jó lesz
Szia Jocee !
Neked kötelező eljönni !
Foglalj helyet, majd értesítünk
Te csak mész a marha sárga-fehér-fekete sisakos után mi ?
Henti, ótópályát kihagyom, keresztbe gondoltam menni Jászberény felé aztán ott át a kis utacskákon.
Én is jöhetek? viszem az egyik csajomat..... másiknak dolgoznia kell....

Szia mindenki!
Én sem tudom , hogy merre van , de én általában sosem tudom azt sem amikor elmegyünk túrázni , hogy hol vagyunk , vagy merre megyünk .
Kékestető jobb lenne
Szia
m3-ról mo azon jössz az 5-ös főútig, azelső benyakútnál megállsz és hísz onnan együtt megyünk tovűább
ha eljössz kimegyek eléd Mátraházáig

vagy az M3-as végéig
hát azt nem gondolnám, hogy szarul motorozol oké, meggondolom! csók a családnak is!
Szia HentiMester
Tíz körül találkozunk a pályán , viszünk kaját , üdítőt , csajokat , elleszünk mint a befőtt !

Amúgy pontosan azt sem tudom, hogy hol van, csak annyit, hogy Dabas környékén. Szóval valakinek ki kéne jönnie elém
Gyere nyugodtan , jó idő lesz , a Para azt elintézi , megkenjük a pályagixxi száját , ha már a gazdája nem meri .
egész, vagy félnapos lenne a program , ha jó lesz az idő kimegyek Én is