Persze, van még rajta, de nézd meg balról a 2. ill. 3. barázdát. Teljesen lekopott. Ha így nézne ki szezon végén, akkor azt mondom, hogy rendben van. De ha ennyit kopott 4-5 motorozás alatt, akkor hogy fog kinézni év végére.
Ráadásul ahol megkopott, ott rendesen mállik szét, mint egy radír ha az újaimmal megdörzsölöm. Azért ez csak nem teljesen normális
Ez ránézésre van rajta még vagy 6-8 miliméter hús de lehet több is.
Szerintem bír még 10 évet.
De 2 évet tuti.
Ha eladod annyival többet nem kapsz érte hogy érdemes legyen cserélni.
Vagy dobd le Bali kolléga árul fémet a helyébe asszem kékben.
Csináltam egy képet a lábtartóról. Ha megnézitek, akkor láthatjátok, hogy az első él közepe táján a recék már teljesen eltűntek. És 700 km van a gépben. Írtam a Full Gasnak, hogy küldjenek gariban egy új pár gumit, kíváncsi vagyok mit reagálnak.
Neked erről a névről csak ilyenek jutnak az eszedbe...... hát nem velem van akkor a baj.
Ajánlott mű: A Keresztapa és onnan a Don Gino.....csak sajnos ez a sok szemét barnás is felvette azt a tiszteletbeli nevet
Megvolt az idei első Kakucs...
Bevallom és sosem néztem a lábtartógumimat. Rohadtul nem az érdekel a motorral kapcsolatban...
Gariban nem fogják kicserélni, azt tudd. Forgó, kopó alkatrész....
Valszeg úgyis csere lesz fémre. Az említett LSL feketében jól fog mutatni.
Vagy cserélném fémre oszt a csizma kopna.
Ez lenne a legkevesebb gondom akkor boldog lennék.
Ráadásul ahol megkopott, ott rendesen mállik szét, mint egy radír ha az újaimmal megdörzsölöm. Azért ez csak nem teljesen normális
Szerintem bír még 10 évet.
De 2 évet tuti.
Ha eladod annyival többet nem kapsz érte hogy érdemes legyen cserélni.
Vagy dobd le Bali kolléga árul fémet a helyébe asszem kékben.
Csináltam egy képet a lábtartóról. Ha megnézitek, akkor láthatjátok, hogy az első él közepe táján a recék már teljesen eltűntek. És 700 km van a gépben. Írtam a Full Gasnak, hogy küldjenek gariban egy új pár gumit, kíváncsi vagyok mit reagálnak.
Ajánlott mű: A Keresztapa és onnan a Don Gino.....csak sajnos ez a sok szemét barnás is felvette azt a tiszteletbeli nevet
nem is mondtad, hogy zenei karriert építesz youtube
Jók legyetek !