Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mersz egyértelműen... barátibbnak tűnik és "elvileg" max. 50 motoros vehet jegyet. Ebből kb. 60-70% van egyszerre fent a pályán - pihenni szokott mindenki azért. Mondjuk az egyik szeptemberi alkalommal 8-an voltunk összesen. Na az tanulásra jó volt, de kicsit untam, hogy senkit nem előztem meg
Görcsösen csináltok valamit, ha elfáradtok 20 perc alatt.....
Állóképesség uraim, állóképesség (nem az )
BR-Org-on sosem voltam, de ott nagyüzemnek tűnt minden, amikor kinéztem Merszre (BR általában Mersz előtt van). Több esés is szokott ott lenni, Merszen általában fixebb a csapat, nagyon gyorsak nincsenek és 2.30-as idővel is kva jól lehet körözni és előzgetni
A 3x20 percben az a gond, ha az egyik etapban esés van, akkor buktad az egyik 20 percet... Merszen esésnél max. 10 perc esik ki a 2 órából.
Ha meglesz a gsr biztosan elnézek kakucsra
Te melyiket "szereted" jobban ? Este nyáron gondolom már jobb az idő, nincs olyan hőség, viszont engem ez az "engedjünk fel mindenki egyszerre a pályára" dolog kicsit zavar
Majd gyúrok rá.Izomból.....arcra.............mint a tuaregek.............felfujom magam rendesen.
Nem hiszem el...én is túrázgattam korábban...
Na hát ez lenne a jobb szerintem, mert a gyors csoportban engem feszt csak leköröznének
Szia
Hali, a Mersz azt hiszem 13 volt tavaly. 2 óra korlátlan használat. Ami 3x20 perc az a BR-Org, talán az is 13 körül volt, de ott van lassú/gyors csoport. BR-Org napközben van, Mersz este (6-8 között).

Én asse tom miaz hogy kanyar.
drága ,és szerencsére jó messze van...
Bírom én..... most innen a gép elöl , volt egy szer még 2 éve, hogy a végefelé alíg kaptam levegőt, igaz akkor 37 fok volt árnyékban
nuku egyenesről Rohonc Léka TT-m jut eszembe
10500 ra emlékszem..az a vem (vasárnap esti motorozás)

az is valahol ki szokott lenni írva.
A külföldi szervezők árait nem ismerem, én a Főnix napokra szoktam kinézni néha, az előre utalva egy huszas, a délután az 14, helyszínen 22 egész napra, és előre kell jelentkezni, rajszámigénnyel, ha van, így is hamar betelik a 150 fő... de mivel egyre "jobban" keresek, így tavaj egyszer voltam egy estét, oktatás szüneteiben 5*fél órát, vagy 35 percet 15ért
rossi
Van olyan is amikor 3x20perc van nem ? Az valami 14e ha jól emlékszem
Nagyon tekknikás.Nuku egyenes csak kanyar.
Aszfalt jó.
Kidöglesz 20 perc alatt mint a liba.
P.ringen mennyiért lehet motorozni
, uhh.. hát a p.ringes napból 3 kakucs kijön, és még marad is.... . Aszfalt milyen? Képeket látva nem lehet rossz
május talán, vagy jun.

asszem ez 12 píííz,még nem voltam
Meg ez mennyi is ?
Te melyikre gondoltad?
PÁLYA BÉRLET

egész napra 08 - 18 óráig

6 000 Ft / fő

fél napra 13 - 18 óráig

4 000 Ft / fő

Személyenként fizetendő.