Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttad!ma fizettem be a csekkeket,,,,,,
Csak te , én kíváncsi voltam , hogy kapok-e , de tudtam hogy nem , mert nagyon drága Bicskén .
beszéltem Jocee tesóval ,holnap kaffe
bammeg elfelejtettük
Remélem most elindultál otthonról ide , és feltöltöd az ablakmosó tartályom amíg alszom .
Voltunk ma a Parával , EGRUSjózsinál ! ,
Húúú , milyen dobokat csinál !
Ilyen szó nincs is ! ,
Szia !
Nekem te ne köszöngess , intézzed amit kell , most !
Én is csak kaptam azt az infót..... de tavalyról.
E kell menni, mekkelnézni
Szia Gsx1300R-KRISZ ....
Gino , az aláöltözőt intézzed xl-ben , amennyiért mondtad . , ,

Most ! , ,
Tybee!

Te is tudod, hogy ez nem így van.
Az elérhető alu hegesztési eljárások nem azonosak a gyárival. Abban van egy technológia, ami ki van számolva, bele van tervezve minden. Azt akkor 1x kibírja és ott, ahol azt tervezik, hogy hegesztve lesz!
Ahol pedig csak az öntvény van, oda nem terveztek hegesztést. Ebből kifolyólag nincs is ismeret arra, hogy a hegesztés, hőterhelés, vetemedés...stb. következtében mennyire változik meg a váz statikai tulajdonságai.
Amúgy tényleg nem szokott eltörni az utólagos hegesztés, hanem szépen a hegesztés mellett!

Én nem bíznám az életem ilyen sok kérdőjelre, az tuti.
Ez az én véleményem. (acél váznál más a helyzet....)
Köszönöm a vizet , biztos nagyon drága nálatok !
Hello mindenki ! .....
Jó estét Királyok!
Dani, miért nem hozatjátok haza a motort kisteherben? Vannak magyar emberkék, akik ezzel is foglalkoznak (legalábbis tudom, hogy valakinek hozták haza kint vásárolt motorját így). Londonból biztos.
Dani !

Meg kell azt javítani ! Erősebb lesz mint volt újkorában .Van erre szakember .
Ha hazajön valszeg továbbreped.Én repedt vázú motorral ki sem mentem volna.
Míg kevés a repedés addig jóval könyeb megjavítani.Asszem a gsxr-eken is volt vázrepedés amit ha időben észrevettek javították gariban vagy cserélték sérülés függvényében.
Megkönnyebbültél gondolom !

Az Okmányirodát is látogasd meg a törléssel .
Szia!
Nincsen körbe repedve, csak az egyik oldalt van megrepedve!Na ez jó hír.csak haoz haza kéne jönni a mocival és az a necces:S
Naa végre
Gratula!
Van egy GSR-em...

megjött a törzskönyv

fhdfjfdj javascript:smile(document.frmmsg.body,'35');document.
frmmsg.body.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body,'35
9;);document.frmmsg.body.focus()