Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-ből levágtuk hogy szalajt ne aggódj egy percigsem
Itt én is jártam, de akkor több motor volt... Itt is ettél?
Engem is mindig megtalált, mikor itt álltam meg motorral a ház előtt a bejáratnál. Elmagyaráztam neki, hogy amit ő rajzol kézzel megállni tilos-ra hasonlító tábla, az nem KREZz tábla! Mellesleg motorral szabad parkolni járnán, ha nem akadályozok senkit és továbbá az ő általa készített fényképen az egyedi azonosító jelem megjelenítéséhez nem járulok hozzá, azon felül nem eljárásra jogosult személy készíti a képet.....stb.
Ilyenkor el szokott gondolkodni.... aztán azt mondja, hogy legközelebb ne álljak oda. Legközelebb kezdtük elölről....
az a z
még a sisakot le sem vettem de már a köztereseket akarta hívni meg fényképezgetni akart a mobiljával

de mikor mondtam neki hogy kaksizott a kutya, nem szedi össze ? akkor csak hüppögöt
úgy nem is szabad...azé jó lett volna...majd legközelebb
ezért kell otthon hagyni,,,,,,,,,,
Szorri, h nem mentünk veletek vissza , de az életkével kissé összekülömböztünk, idegbetegen meg már nem akartam motorra ülni
A gondnok, az egy gyökér..... finoman
meg volt vele 1 husika is, de az lehet h a boltos csaj volt
te egy farkaskutyás önkéntesrendőrnő majdnem kifeszített idegileg a házatok előtt
rossz helyre....majdnem lefényképeztek a ház előtt...
Itthon vagyok, csak rossz helyre jöttetek.....

gyó vót mint állat
eeeejjjjjjjj de jót mentünk mi is!
Volt üvegtigris,Visegrád fellegvár,aztán meglett fndi,utána irány Ginohoz aki nem volt otthon,vissza Csobánka fele (5 perc eső,motor tiszta dzsuva )aztán egy fagyi-süti duo,és végül haza...

Eeeeeej, de jó volt ma is motorozni FNDI remélem, nem csak ettél egész nap . Nekem ma összejött Dobogókő, Esztergom, kis Szlovákia, Nagymaros, kompozás, Lepencei út.... Ha jól láttam Lotto is motorozott ma, remélem nem ázott el.
Köszi, akkor lehet még játszadozom a nyomással...
asszem a dunlopba kisebb nyomás is elég..akkor a tuti

én az M3 ba kerek 2 bart szoktam előre-hátra...kakucson 1.9 elöl
Hali Tybee!
A guminyomást leengedtem kerek 2-re elől-hátul, így már határozottan jobb lett. Viszont elengedett kézzel még mindig érződik/látszódik kis szitálás.
9 kor indulni....asszem lekéstem

Jó reggelt!
Nem irigykedni! Gyünnnnííí!
FNDI! Próbáltalak hívni, hallottalak, de Te nem hallottál! Már motoron ülsz?
Akkor GOOOO!

Széles Utat!