Engem is mindig megtalált, mikor itt álltam meg motorral a ház előtt a bejáratnál. Elmagyaráztam neki, hogy amit ő rajzol kézzel megállni tilos-ra hasonlító tábla, az nem KREZz tábla! Mellesleg motorral szabad parkolni járnán, ha nem akadályozok senkit és továbbá az ő általa készített fényképen az egyedi azonosító jelem megjelenítéséhez nem járulok hozzá, azon felül nem eljárásra jogosult személy készíti a képet.....stb.
Ilyenkor el szokott gondolkodni.... aztán azt mondja, hogy legközelebb ne álljak oda. Legközelebb kezdtük elölről....
eeeejjjjjjjj de jót mentünk mi is!
Volt üvegtigris,Visegrád fellegvár,aztán meglett fndi,utána irány Ginohoz aki nem volt otthon,vissza Csobánka fele (5 perc eső,motor tiszta dzsuva )aztán egy fagyi-süti duo,és végül haza...
Eeeeeej, de jó volt ma is motorozni FNDI remélem, nem csak ettél egész nap . Nekem ma összejött Dobogókő, Esztergom, kis Szlovákia, Nagymaros, kompozás, Lepencei út.... Ha jól láttam Lotto is motorozott ma, remélem nem ázott el.
Hali Tybee!
A guminyomást leengedtem kerek 2-re elől-hátul, így már határozottan jobb lett. Viszont elengedett kézzel még mindig érződik/látszódik kis szitálás.
Ilyenkor el szokott gondolkodni.... aztán azt mondja, hogy legközelebb ne álljak oda. Legközelebb kezdtük elölről....
még a sisakot le sem vettem de már a köztereseket akarta hívni meg fényképezgetni akart a mobiljával
de mikor mondtam neki hogy kaksizott a kutya, nem szedi össze ? akkor csak hüppögöt
gyó vót mint állat
Volt üvegtigris,Visegrád fellegvár,aztán meglett fndi,utána irány Ginohoz aki nem volt otthon,vissza Csobánka fele (5 perc eső,motor tiszta dzsuva )aztán egy fagyi-süti duo,és végül haza...
én az M3 ba kerek 2 bart szoktam előre-hátra...kakucson 1.9 elöl
A guminyomást leengedtem kerek 2-re elől-hátul, így már határozottan jobb lett. Viszont elengedett kézzel még mindig érződik/látszódik kis szitálás.
Jó reggelt!
Akkor GOOOO!
Széles Utat!