Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nem...
melyiket, a sofőrt vagy az utast? A sofőrt mikor próbálod ki?
Gödöllő, Suri. Talán ő dolgozik ma is.
mondjatok börs környékén gumist aki ma átrakja nekem az új gummát plíz
én meg jól kipróbáltam
Ebben az esetben nem lehetne megrángatni az eladót
Sziasztok!
Csináltál te is szilikon (zselé) melleket?
Abdul, szélesebb lett az ülés majdnem 5 centivel, és hosszabb, valamint került bele egy kis hupli előre és hátra, zselés lett, és csúszásgátlós az anyaga. Nyilván hosszabb túra fogja megmutatni, mi a helyzet, de már most másképp érzi, a régi pont a fenekénél a csontoknál feküdt fel, és már 150 km után fájt, napokig. itt kijebb van az üléspontja, nem beszélve a kipárnázásról.
És ha már neki is jó nekem is, én is berakattam a zselét.
nem csak az a baj, hogy életveszélyes. ha a motor törik balesetben a biztosító szakértője meglátja, és úgy elhajtanak, hogy füstöl a segged ahol belerúgtak. Egy fillért nem kapsz mert eleve TK a motor amit hajtottál. Bukod a kártérítés összegét, a személyi kárt ki tudjuk harcolni de iszonyat munka, és szopás.
Yóreggelt
Érden csöppörög az eső , errő nem volt szó , nem veszélyes, inkább csak észrevehető
Tybee, nem Te linkeltél be annó a Gininek vázheggesztésről egy -ha jól emléxem- olasz oldalt! Ez az az eset ahol szóba jöhet
Igazi patkányság repedt váznyakkal motort eladni
Magyar rendszámos volt,de lekellett neki cserélni ír rendszámra baszogatták érte a rendőrök:DTudom hogy ott is lelehet fotozni:D de ritkán tudok vele beszélni így nem tudok sjanos mutatni képet:)Szval a vaterás srác aki árulja az akkor xar?
Tegnapi egyik munkám felnicsíkozás volt az YBR-en .Az első kerék kész.
Köszönet George-nak, www.motormatricak.hu !
Szia Oldklu !

E-mail :varga.tibor54@freemail.hu
Mobil :+36209866691
...és JÓ Reggelt !
Szia !

Itt kapható ! E-mail-on intéztem ,személyesen mentem érte .Motoros az eladó , jól elbeszélgettünk mindenről .Neked még közel is van !
Tybee! Kéne egy elérhetőséged, amit "nem hall" más!
Mindenkinek, akik meglátogattak a Motorod Kiállításon:
KÖSZÖNÖM, HOGY ODATÓLTÁTOK AZT A RONDA GSR-es és B-Kinges, Hayabusás POFÁTOK! , ,
Maci! Örülök, hogy tetszik!
Hallgass rám és NE ÖREGEDJ MEG!
...Mert már csak ettől ..."ájul el az asszony!"
Jó reggelt
Tybee, melyik cég árulja ezt a csinos puig plexit?
Magyar rendszámos a motor?
A vaterással óvatosan, sérült az a váz is és 25 kw-ra van papírozva!
Tehát átverték eladáskor?
Fasza.... alatta meg elreped a váz és meg is halhat?
Azért én tuti megkeresném az eladót és elbeszélgetnék vele....

ui: képet lehet küldeni Írországból is e-mailben és felrakhatod
Raknék fel szívesen róla képet de a motorral együtt tesom kint van írországba,sajnos mikor vette a mocit akkor már megvolt repedve a nyakrésznél ha jol emlékszek ott van megrepedve,viszont csak belül volt picit megrepedve és amikor vette nem lehetett látni semmit.De azóta tovább repedt sajnos és igy már elég életveszélyes:SIgy nem tud vele haza jönni írországból! Találtam vaterán egy eladó vázat hirdet egy srác,német papirokkal, Igen kint írbe is azt modnták neki h 2500 euro :S kicsit hozzá tesz és vesz egy másikat. Csak hát így nem is lehet eladni a mocit:S Köszönöm azért a segítséget;)
Szia!

Eladó váza igazából csak annak van, aki komplett árulja az egészet.
Mitől van elrepedve a váz? Esés következményeképp? Hol van elrepedve?
Bár fizikailag javítható a váz, de én saját véleményem szerint biztonságilag sosem lesz olyan, mit előtte. Már kérdés, hogy pl. a lábtartó konzolnál van letörve a tartó fül..... mert azt simán vissza kell hegeszteni, az nem probléma. De pl. egy váznyak az nem játék!

Vázat a Suzukitól tudnál szerezni, de kb 2500 € lehet az ára. Biztos nem veszel!
Ép, bontott váza senkinek sincs Magyarországon, mert akkor miért bontaná el? Inkább csinálna belőle motort....
Külföldről kockázatos behozni, mert nem ismered az előéletét, lehet már javított váz...stb. Meg ugye ott is miért szednék szét, ha jó a váza?

Szóval hol sérült és mennyire, ez döntő lehet....
Rakj fel képet, vagy küldj.... kíváncsi vagyok rá.