Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézzed megfele a gmailt
szombaton
Szivesen fizetnék, ha a többszörösét kereshetném meg
csak nem azért csinálod, metr ez legalább nem éri meg, persze biztos neked se egyszerü, csúnya világ ez most itt minállunk
Bár, aki autót, autókat motort tart fent és még otthona is van, amit a saját vállalkozásából, v viszonylag jól fizető állasából tart fenn, azé aszondom, h nem mi vagyunk az igazi vesztesei ennek a rohadt világnak! Akit egyedül hagynak 1 vagy 2 mezitlábuval, így aztánnem kap állást, mert probléma a munkaadónak, h 2 lurkó van, meg aki megvetteélete munkájából az 50 nm-es lakást, de már csak egyedül él benne, mert +özvegyült, de a cukor, v a vérnyomásgyógyszere kiváltása után képtelen füteni, nert elfogyott a "kincs" ... hm, hát van baj
kiállításra nem kullogsz? pl. Mocival?
Péntek?
még az is lehet hogy összemotorozunk valamikor?
Itt a tavasz!
addig tanulmányozd
ya
mi is? a Térkép!
nálam a csomag, hogyan kerül hozzád
Reggelt nektek "ifjak"!

Hogy mekkora zenék voltak ezek annak idején! Még most is!

Medve ilyen kamutraffiba futott bele a Para is mikó fotómodell lett?
ha ez megvigasztal, én most fizetem be a negyedéves tagdíjakat......sokan nem keresnek annyit mint amit én azért fizetek, hogy dolgozhassak......
mérd le mekkora matrica kell neked,és milyen színű ,,,,
csak snúrozni, de vigyázni kell, h az első körben nyerjek, mee, ha nm akkó a 2.-ba máá be se kell szállni
legalább tudol pókerezni,,,,,,,,,,
Én is csak fémbe kapom, nincs annyi, papirpénz is legyen benne
neked,,,,,,,,,,,,,,,nekem nincs fizetés csak a meló
csütörtök és a szombat fizunap
a héten bérleti díj volt,,,,,,,,,,,
elviszem bébit suliba ,oszt annyi csekk jövő héten esedékes nekem ,,,,,,
erre gondoltam Én is, de van 41-é csekk a zsebemben, lerendezem
én meg délután nem aludtam,,,,,,,,,este meg elég hamar reggel meg 2,40-kor keltem........... ma ki sem mozdulok itthonról
ezt ragoztam tennap 17 sorban , báár délután tudtam horpasztani egyet . amikor szerelni szoktam életke hibás részeit a csillagfejü csavarhúzommal
te sem tudol alukálni